1. Veiligheid
  2. video deurbel

De beste video deurbellen voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Iedereen wil een veilig huis. Maar hoe krijg je dat? Er zijn verschillende technologieën op de markt, maar die zijn niet allemaal even betrouwbaar of geschikt voor wat je nodig hebt. Daarom hebben we een top 10 van de beste video deurbel opgesteld. Met behulp van onze expert review hebben we een lijst samengesteld met de beste video deurbel die op dit moment beschikbaar zijn. Deze lijst biedt de juiste mix van functionaliteit, kwaliteit en design, waardoor je een betere beslissing kunt nemen over de juiste video deurbel voor jouw situatie.

De beste 10 video deurbellen voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 video deurbellen. Zonder enige moeite kun je dan een ideale video deurbel vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste video deurbellen die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste video deurbellen in onze top 10 video deurbellen hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste video deurbellen voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 video deurbellen voor je woning

Wonen met de top 10 video deurbellen is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede video deurbellen. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een video deurbel. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de video deurbellen vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een video deurbel en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een video deurbel koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je video deurbellen

Voordat je een video deurbel koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede video deurbel is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de video deurbellen allemaal hebben.

In de top 10 video deurbellen staan alleen maar video deurbellen die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste video deurbellen voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 video deurbellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een video deurbel op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 video deurbellen

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met deze video deurbel met camera en Wifi van Zedar ben je altijd op de hoogte van wat er aan je deur gebeurt. Je krijgt een melding op je smartphone zodra er iemand aanbelt. Nooit meer eindeloos wachten op het verwachte pakketje. De deurbel heeft een hoge resolutie van 1080P en is draadloos op accu. De ingebouwde gong (T-ring geluid) maakt het mogelijk om aan te bellen zonder dat je een extra bel hoef te monteren. Met de 32 GB SD-kaart kun je de beelden van de deurbel bekijken, opslaan en delen. De Zedar video deurbel met camera en Wifi is een betaalbare manier om je huis te beveiligen. Je kunt gemakkelijk communiceren met mensen aan je deur, zelfs als je niet thuis bent. Met de app kun je precies zien wie er aanbelt en wat er gebeurt. Bovendien kan je de deurbel ook gebruiken om bezoekers te verwelkomen, zelfs als je niet thuis bent.

Doorsafe 6660 PRO Professionele internet camera video deurbel FHD 2MP via 2,4 of 5Ghz WiFi of netwerkkabel 32Gb.

5/5

De Doorsafe 6660 PRO Professionele internet camera video deurbel FHD 2MP via 2,4 of 5Ghz WiFi of netwerkkabel 32Gb is een must-have voor thuis! Met deze deurbel kunt u een helder en scherp beeld van uw bezoekers in HD krijgen. Deze camera heeft een ingebouwde bewegingssensor die de deurbel automatisch activeert als er iemand voor de deur staat. Dit product heeft ook twee-weg audio, waardoor u het gesprek met de bezoeker kunt ophalen. U kunt ook foto's en video's opnemen, waardoor u een duidelijk beeld heeft van wie er bij uw deur staat. Het beste van alles is dat u deze professionele internet camera video deurbel kunt installeren via een 2.4Ghz of 5Ghz WiFi of netwerkkabel. Verder kunt u de 32GB geheugenkaart gebruiken om de opgenomen beelden en geluiden op te slaan. Dit product kan binnen 24 uur worden geleverd op een PostNL pakketpunt of op het adres van uw keuze. Met deze deurbel kunt u veilig thuis zijn en bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt bij uw voordeur.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is de perfecte oplossing om je huis te beveiligen. Deze deurbel is voorzien van een geavanceerde 1080p HD-video, die je via je smartphone of tablet kunt bekijken. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om de deurbel aan te sluiten op je bestaande deurbelbedrading, waardoor je geen batterijen hoeft te veranderen. Bovendien is de Video Doorbell Wired uitgerust met twee-weg audiocommunicatie, waarmee je iedereen die voor je deur staat kunt zien, horen en spreken. De Ring Video Deurbel Wired Bedraad is gemakkelijk te installeren en biedt je urenlang veiligheid. Met de slimme bewegingsdetectie ontvang je meldingen wanneer er iets in de gaten wordt gehouden. Bovendien kun je de bewegingsdetectie aanpassen om alleen meldingen te ontvangen over bewegingen die je belangrijk vindt. Je kunt de deurbel ook instellen om meldingen te ontvangen als er iemand aanbelt. Met de Ring Video Deurbel Wired Bedraad wordt het beveiligen van je huis eenvoudiger dan ooit.

Cless deurbel met camera inclusief chime draadloze Deurbel video deurbel.

5/5

De Cless deurbel met camera en Chime draadloze deurbel video is een handige manier om veilig te zijn zonder thuis te zijn. Met deze deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat. Het is een slimme deurbel met een HD-camera met een groothoeklens, zodat je alles kunt zien wat er voor je deur gebeurt. Bovendien kun je meerdere smartphones koppelen aan deze deurbel en de notificaties krijgen op al je apparaten. Je kunt ook de Tuya app gebruiken om de deurbel te bedienen. De app is erg eenvoudig te gebruiken en biedt je de mogelijkheid om via de intercom te praten en te luisteren naar de persoon die voor je deur staat. Daarnaast heeft deze deurbel ook een bewegingssensor die je waarschuwt als er iemand voor de deur staat. Je kunt de deurbel ook gebruiken om foto's te maken van bezoekers, zodat je later altijd kunt terugkijken wie er voor je deur stond. De Cless deurbel met camera en Chime draadloze deurbel video is een eenvoudige manier om veilig thuis te zijn.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

Met de nieuwe Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons heb je altijd een goed zicht op wie er voor je deur staat. De video deurbel is voorzien van een HD-camera met een heldere 1080p-resolutie, zodat je een scherp en gedetailleerd beeld krijgt van bezoekers. Daarnaast is de deurbel uitgerust met twee-weg audio, waarmee je via de app kunt praten met bezoekers. De Ring Video Deurbel heeft ook twee geavanceerde detectiezones: de personenzone en de close-up-zone. Met de personenzone kun je meldingen ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij je deur, terwijl de close-up-zone je meldingen geeft wanneer er iemand in de buurt van je deur staat. De verstelbare zones zorgen ervoor dat je alleen de meldingen krijgt die je wilt. Daarnaast heeft de deurbel ook een ingebouwde nachtmodus die ervoor zorgt dat je 's nachts niet wordt gestoord door licht. Met de Ring Video Deurbel ben je altijd op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy Video Deurbel Slim is een uitstekende oplossing voor het verbeteren van de beveiliging bij uw huis. Deze slimme deurbel is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Met deze deurbel kunt u op elk gewenst moment op afstand zien wie er aan de deur staat. Bovendien krijgt u een duidelijk beeld van de bezoekers met de 1080P HD-beeldkwaliteit. De draadloze slimme gong is ook een geweldige aanvulling op de Eufy Video Deurbel Slim. U krijgt een unieke manier om te weten te komen wie er aan de deur staat zonder dat u naar uw deur hoeft te lopen. De gong is eveneens batterijgevoed en heeft een lange batterijduur. De gong geeft ook een krachtig geluid af zodat u altijd op de hoogte bent van bezoekers. De Eufy Video Deurbel Slim is een handige en betrouwbare oplossing voor het beveiligen van uw huis. Het is ontworpen om een helder en duidelijk beeld van bezoekers te geven, evenals een krachtige gong voor een betere detectie. U kunt er ook op vertrouwen dat deze deurbel op elk moment klaar is om uw huis te beveiligen.

Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

De Eufy by Anker Video Deurbel is een draadloze deurbelset die uw voordeur en portiek in een handomdraai beveiligt. In de set zit de deurbel, de HomeBase 2 en een stroomadapter. De deurbel bevat een HD-camera met een 180°-kijkhoek en infrarood-nachtzicht. Met de app op je smartphone kun je in real-time je bezoekers zien en met hen spreken. De HomeBase 2 zorgt ervoor dat de deurbel draadloos verbonden is met je Wi-Fi-netwerk. Daar waar de beveiliging van je voordeur belangrijk is, is het ook belangrijk dat je de deurbel op de juiste manier installeert. Meet daarom de breedte van je deurpost en controleer de afmetingen van de deurbel voordat je deze aanschaft, zodat je er zeker van bent dat de deurbel past op je deurkozijn. Met het innovatieve design van de Eufy by Anker Video Deurbel, ben je verzekerd van een stijlvolle uitstraling die bij elk huis past.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 2de generatie biedt je een unieke manier om altijd op de hoogte te blijven van wat er voor je deur gebeurt. Deze draadloze deurbel is uitgerust met een HD-videocamera met een 1080p-resolutie. Zo kun je helder en scherp de bezoekers voor je deur zien. Daarnaast heeft de Ring Video Deurbel een ingebouwde geluidsinstallatie waarmee je met je bezoekers kunt praten, waardoor je de deur niet eens hoeft open te doen. Verder is de Ring Video Deurbel uitgerust met bewegingssensoren en verstelbare bewegingszones. Zo krijg je alleen meldingen wanneer er een bezoek aanbelt of wanneer er beweging wordt waargenomen. Met de nieuwe close-up-zone krijg je dus ook direct meldingen als er iemand voor je deur staat. Met deze innovatieve technologie blijf je dus altijd op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt, of je nu thuis bent of niet.

Ring Video Deurbel 4 Draadloos 4HD-videokwaliteit Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 4 is de perfecte oplossing voor iedereen die meer comfort wil hebben bij het openen van hun voordeur. Deze draadloze deurbel heeft een superieure HD-videokwaliteit met een uitstekende pre-roll functie in kleur. Deze functie zorgt ervoor dat u de omgeving voor de deur kunt zien, zodat u weet wie er voor de deur staat. Daarnaast heeft de deurbel twee-weg spraak, wat het mogelijk maakt om te communiceren met mensen aan de andere kant van de deur. De Ring Video Deurbel 4 heeft ook een uitstekende nachtzicht functie die ervoor zorgt dat u ook 's nachts alles duidelijk kunt zien. Daarnaast is de deurbel voorzien van een verwisselbare batterij, waardoor u deze gemakkelijk kunt opladen. De geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones zorgt ervoor dat u alleen een melding krijgt wanneer er iets gebeurt in de door u aangegeven zones. Kortom, de Ring Video Deurbel 4 is de perfecte oplossing voor uw veiligheid en comfort.

Gologi draadloze deurbel HD Video Deurbel Met Camera en Wifi Inclusief Gong Nederlandstalige app Waterdicht Met 32GB.

5/5

De Gologi draadloze deurbel maakt het gemakkelijk om bij het openen van de deur op de hoogte te blijven van wie er aan komt. De HD-videobel met camera en wifi is voorzien van een Nederlandstalige app, waarmee u uw deurbel vanaf uw smartphone kunt bedienen. Met deze slimme deurbel kunt u altijd op de hoogte blijven van bezoekers bij uw deur. De deurbel is voorzien van een 32 GB opslag en is volledig waterdicht. U kunt de deurbel instellen om op afstand te worden gevolgd via uw smartphone. U kunt ook een foto of video-opname maken van wie er voor de deur staat. Zo kunt u gemakkelijk bezoekers identificeren, zelfs als u niet thuis bent. De Gologi draadloze deurbel heeft ook een ingebouwde gong, waarmee u kunt reageren op bezoekers die aanbellen. U kunt de gong ook aanpassen aan uw eigen persoonlijke smaak. Door de Gologi draadloze deurbel kunnen bezoekers zich gemakkelijk identificeren voordat u de deur opent. Dankzij de Nederlandse app, de hoge resolutie beelden en de ingebouwde gong, kunt u met de Gologi draadloze deurbel gemakkelijk en veilig uw deur beheren. Of u nu thuis bent of weg, u kunt op de hoogte blijven van bezoekers bij uw deur.

Ons laatste woord over de video deurbellen test

De beste 10 video deurbellen hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een video deurbellen vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale video deurbel in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 video deurbellen erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 video deurbellen gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke video deurbel bij je past.

Conclusie van deze video deurbellen vergelijking

Met alle opties die er beschikbaar zijn, kunnen we gerust zeggen dat er een video deurbel is die bij jouw behoeften past. Met een video deurbel hoef je geen enkel bezoek meer te missen. Bovendien kan je het toestel afstemmen op je smaak. Of je nu een vervolgcamera, een groot display of één die wifi ondersteunt wil, je hebt het allemaal in onze top 10 producten gevonden. Bedankt voor je interesse in ons artikel en we hopen dat je het juiste product kunt vinden zodat je helemaal tevreden bent bij je aankoop.

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we video deurbellen we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze video deurbellen en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 video deurbellen

Wat is de beste video deurbel voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een video deurbel er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste video deurbel.

Het is wel handig om alle informatie over de video deurbellen te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de video deurbellen lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de video deurbellen in de top 10 video deurbellen staan. De video deurbel ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een video deurbel goed is en we delen het als er een nieuwe video deurbel uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een video deurbel in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een video deurbel koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een video deurbel ideaal voor in je woning vindt. 

Een video deurbel kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste video deurbel voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart. is de video deurbel die best getest is na onze video deurbellen vergelijking. 

Indien je deze video deurbel wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze video deurbel kopen kunt.