1. Slaapkamer
  2. mobiele airco

De beste mobiele airco's voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Het warme weer komt er weer aan en je wilt je koel houden. Maar welke mobiele airco moet je kiezen? Onze experts hebben de top 10 van de beste mobiele airconditioners op basis van prijs en kwaliteit samengesteld. We hebben een diepgaand onderzoek gedaan naar de beste merken en producten, waardoor je zeker weet dat je het beste product koopt. Hierdoor kun je rustig genieten van de koele zomer zonder het zorgen over dat je iets verkeerd koopt.

De beste 10 mobiele airco's voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 mobiele airco's. Zonder enige moeite kun je dan een ideale mobiele airco vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste mobiele airco's die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste mobiele airco's in onze top 10 mobiele airco's hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste mobiele airco's voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 mobiele airco's voor je woning

Wonen met de top 10 mobiele airco's is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede mobiele airco's. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een mobiele airco. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de mobiele airco's vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een mobiele airco en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een mobiele airco koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je mobiele airco's

Voordat je een mobiele airco koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede mobiele airco is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de mobiele airco's allemaal hebben.

In de top 10 mobiele airco's staan alleen maar mobiele airco's die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste mobiele airco's voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 mobiele airco's. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een mobiele airco op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 mobiele airco's

FlinQ Slimme Mobiele Airco 15000 BTU Verkoelt tot 60m2 Te bedienen via app Energieklasse A.

5/5

De FlinQ Slimme Mobiele Airco 15.000 BTU is een gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen apparaat. Je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen op jouw gewenste temperatuur. De airco is energiezuinig en heeft een energieklasse A. Je kunt de airco verplaatsen naar een ander vertrek, waardoor je gemakkelijk kunt zorgen dat je overal in huis een lekkere temperatuur hebt. De airco is ook goed te gebruiken voor de verwarming van je huis. Je kunt de temperatuur instellen op een lagere temperatuur dan de buitentemperatuur. Je huis blijft dan op een aangename temperatuur. Met de timerfunctie kun je de airco op een ingestelde tijd inschakelen, zodat je altijd precies weet wanneer je huis op temperatuur is. Ideaal voor de koude wintermaanden!

Evolar EVO-ES9000 Mobiele Airco 2,5 kW zonder afvoerslang.

5/5

De Evolar EVO-ES9000 mobiele airco is een unieke airconditioner die ideaal is voor gebruik in grote ruimtes. Het is een energiezuinig apparaat, wat betekent dat uw energierekening lager is dan bij een traditionele airco. Dit is te danken aan de hoge capaciteit en de krachtige compressor die de lucht snel en efficiënt koelt. De Evolar EVO-ES9000 is ook uitgerust met een automatisch ventilatiesysteem, dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie. De lucht wordt gerecycled, waardoor het energieverbruik verder wordt teruggedrongen. Daarnaast is de airco ook voorzien van een geïntegreerde timerfunctie, waarmee u de airco op een vooraf ingesteld tijdstip kunt laten aanslaan. Dit apparaat geeft u dus niet alleen verkoeling, maar ook veel flexibiliteit.

BluMill Smart Airco Mobiele Airco met Wifi 9000 BTU Airconditioning Geschikt voor Ontvochtiging op Wieltjes incl.

5/5

De BluMill Smart Airco is een multifunctionele airconditioner die is uitgerust met een krachtige 9000 BTU-motor. Hij is ontworpen om kamers snel en effectief te koelen, maar ook om onnodig vocht uit de lucht te verwijderen. Met deze airco kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en de luchtfilter reinigen, waardoor de kamer wordt voorzien van schone, gezonde lucht. Het gebruikersvriendelijke bedieningssysteem van de Smart Airco van BluMill maakt het instellen en personaliseren van de temperatuur eenvoudig. Bovendien is de airco ook uitgerust met wifi, zodat u deze vanaf uw smartphone of tablet kunt bedienen. Met de timerfunctie kunt u de airco uitschakelen na een bepaalde tijd, waardoor de temperatuur automatisch wordt aangepast. U kunt ook de stille modus inschakelen om onnodig geluid te verminderen. Dankzij de wielen is deze airco eenvoudig te verplaatsen.

Tomado TMA7000W Mobiele airco 3 in 1 functie Timer Raamafdichtingskit.

5/5

Met de Tomado TMA7000W Mobiele airco 3 in 1 functie Timer Raamafdichtingskit heb je de perfecte oplossing voor de warme zomerdagen. Deze airco heeft een koelvermogen van 7000BTU, dus geschikt voor kamers tot 60m³. Het 3-in-1 systeem kan koelen, ontvochtigen en ventileren. De afstandsbediening en timer maken het mogelijk om de airco voor het slapen gaan aan te zetten, zodat je 's avonds in een frisse kamer terecht komt. De airco wordt geleverd met een raam afdichtingskit voor een optimale prestatie. Na het monteren, instellen van de timer en het aanzetten van de airco, geniet je van een aangename temperatuur in huis. Geniet van het warme weer met deze praktische en effectieve airco.

Tomado TMA9001W Mobiele airco 3 in 1 functie Timer Raamafdichtingskit.

5/5

Met de Tomado TMA9001W Mobiele airco 3 in 1 functie Timer Raamafdichtingskit heb je geen last meer van de warme zomerdag. De airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 80 m³. Je kunt hem gemakkelijk gebruiken om een slaapkamer of kleine woonkamer te verkoelen. Bovendien heeft de airco een ontvochtigings- en ventilatiefunctie waarmee je meteen van alle benodigde functies profiteert. Met de afstandsbediening en instelbare timer kun je de koele lucht precies zo regelen zoals jij dat wilt. Zo stel je de airco gemakkelijk in voor vóór het slapen gaan. De airco wordt standaard geleverd met een raam afdichtingskit, waarmee je ervoor kunt zorgen dat er geen warme lucht van buitenaf naar binnen kan komen. Zo kan je optimaal genieten van de verkoeling die de airco biedt.

SEEGER Mobiele Smart Airco met Verwarmfunctie en WiFi 9000 BTU Verwarming met Installatiekit Voor Woonkamer en.

5/5

Met de SEEGER SAC9000HS heb je een veelzijdige airco voor alle seizoenen. Het is een mobiele airco met verwarmingsmogelijkheid en WiFi-verbinding. De airco is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening of via de app. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de luchtfilter te vervangen terwijl de airco aan staat. Met de SEEGER SAC9000HS creëer je een aangenaam binnenklimaat. De airco heeft een zelfreinigende functie waardoor je geen last hebt van stof en bacteriën. Bovendien is de airco voorzien van een installatiekit waarmee je de airco in een handomdraai op kunt hangen. Zo hoef je geen gereedschap te gebruiken en heb je de airco binnen no-time geïnstalleerd.

BluMill Smart Airco Mobiele Airco Met Wifi 7000 BTU Airconditioning Geschikt voor Ontvochtiging Inclusief Wieltjes.

5/5

Met de BluMill Smart Airco Mobiele Airco Met Wifi 7000 BTU Airconditioning kun je de temperatuur in een kamer aanpassen en de luchtvochtigheid reguleren. Met een vermogen van 7000 BTU is deze airco krachtig genoeg om een kamer van 20m² te koelen. De airco is gemakkelijk te installeren en te verplaatsen dankzij de meegeleverde wieltjes. Met de wifi-functie bedien je de airco vanaf je telefoon. Je kunt kiezen uit drie verschillende standen: koelen, ventileren en ontvochtigen. Je kunt ook de temperatuur en de luchtcirculatie instellen. Bovendien is het energiezuinig, waardoor je geen energierekeningen krijgt. Kortom, de BluMill Smart Airco Mobiele Airco Met Wifi 7000 BTU Airconditioning is een ideale oplossing om te genieten van een comfortabele temperatuur en luchtvochtigheid in je huis.

Mobiele Airco 7000 BTU + WIFI - JustCooling.

5/5

JustCooling biedt de Mobiele Airco 7000 BTU met WIFI aan. De airco is ontworpen met de perfecte combinatie van ontvochtigen en verkoelen. Dankzij de wifi-functie kun je de airco op afstand bedienen. De kamertemperatuur is gemakkelijk af te lezen met de energieklasse A+ R290. De Mobiele Airco 7000 BTU met WIFI is een uniek en innovatief product van JustCooling. Het heeft een compacte en lichtgewicht design, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. De airco heeft ook een ingebouwde timer functie, waarmee je precies kunt instellen wanneer de airco aan en uit moet gaan. De airco heeft ook een automatische ontdooi-functie, wat betekent dat het ontdooien van de filter en de luchtuitlaat automatisch wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft de airco ook een unieke slaapmodusfunctie, waardoor je geen last hebt van het lawaai van de airco tijdens het slapen.

Inventum AC905W Mobiele airco 3-in-1 functie.

5/5

De Inventum AC905W is een 3-in-1 mobiele airconditioner met een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt) en is geschikt voor ruimtes tot 80m³. Door het handige display en de bijgeleverde afstandsbediening is het apparaat gemakkelijk te bedienen. Daarnaast kun je de airco ook gebruiken voor het ontvochtigen van lucht of als een gewone ventilator. Om het apparaat aan je ramen te kunnen bevestigen, wordt er een luxe raamafdichtingskit meegeleverd, waardoor je de airco eenvoudig kunt opstellen. Deze mobiele airconditioner is zo compact dat je altijd wel een plekje in huis kunt vinden om hem op te bergen na de zomer. Met de Inventum AC905W zal je zelfs de warmste dagen kunnen doorstaan.

FlinQ Slimme Mobiele Airco 13000 BTU Verkoelt tot 50m2 Met app te bedienen Energieklasse A.

5/5

Met deze FlinQ Slimme Mobiele Airco 13.000 BTU heb je de perfecte airconditioner om de warmte in je kamer te verlagen. Dankzij de energiezuinige A-klasse motor is hij geschikt voor het koelen van een grote oppervlakte van maximaal 50 m². Deze airconditioner is voorzien van een bediening met de Tuya-app, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen naar je eigen wensen. De airconditioner is ook manueel te bedienen, waardoor je de optie hebt om de airconditioner te gebruiken zonder smartphone. Met de FlinQ Slimme Mobiele Airco 13.000 BTU kun je eenvoudig koelen waar je maar wilt, zonder dat je lange kabels hoeft te slepen. Deze airconditioner is ook voorzien van een timer, waardoor je de airconditioner op een vooraf ingestelde tijd kunt laten aanslaan of uitschakelen. Zo heb je altijd de perfecte temperatuur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verbruik van energie.

Ons laatste woord over de mobiele airco's test

De beste 10 mobiele airco's hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een mobiele airco's vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale mobiele airco in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 mobiele airco's erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 mobiele airco's gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke mobiele airco bij je past.

Conclusie van deze mobiele airco's vergelijking

Het kiezen van een mobiele airco kan een zenuwslopende taak zijn. We hopen dat ons artikel een hulpmiddel voor je was, als je op zoek bent naar de beste mobiele airco voor jouw behoeften. Hier bij de top 10 hebben we je alle informatie gegeven die je nodig hebt om te beslissen welke het beste bij je past. We vinden het leuk als je hebt kunnen kiezen tussen al deze top 10 producten. Als je nog steeds vragen hebt, houd dan niet op contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we mobiele airco's we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze mobiele airco's en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 mobiele airco's

Wat is de beste mobiele airco voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een mobiele airco er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste mobiele airco.

Het is wel handig om alle informatie over de mobiele airco's te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de mobiele airco's lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de mobiele airco's in de top 10 mobiele airco's staan. De mobiele airco ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een mobiele airco goed is en we delen het als er een nieuwe mobiele airco uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een mobiele airco in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een mobiele airco koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een mobiele airco ideaal voor in je woning vindt. 

Een mobiele airco kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste mobiele airco voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

FlinQ Slimme Mobiele Airco 15000 BTU Verkoelt tot 60m2 Te bedienen via app Energieklasse A. is de mobiele airco die best getest is na onze mobiele airco's vergelijking. 

Indien je deze mobiele airco wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze mobiele airco kopen kunt.