1. Veiligheid
  2. slimme deurbel

De beste slimme deurbellen voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Met smart home technologie kun je je huis optimaal beveiligen. De slimme deurbel is hier een onderdeel van en biedt je de mogelijkheid om op afstand te zien wie er aan de deur staat, zonder naar de voordeur te lopen. Door een grote selectie kun je echter makkelijk de verkeerde keuze maken. Daarom hebben onze experts de top 10 slimme deurbellen uitgekozen, rekening houdend met de prijs-kwaliteitverhouding. Met deze gids kom je erachter welke slimme deurbel bij jou past.

De beste 10 slimme deurbellen voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 slimme deurbellen. Zonder enige moeite kun je dan een ideale slimme deurbel vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste slimme deurbellen die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste slimme deurbellen in onze top 10 slimme deurbellen hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste slimme deurbellen voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 slimme deurbellen voor je woning

Wonen met de top 10 slimme deurbellen is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede slimme deurbellen. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een slimme deurbel. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de slimme deurbellen vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een slimme deurbel en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een slimme deurbel koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je slimme deurbellen

Voordat je een slimme deurbel koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede slimme deurbel is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de slimme deurbellen allemaal hebben.

In de top 10 slimme deurbellen staan alleen maar slimme deurbellen die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste slimme deurbellen voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 slimme deurbellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een slimme deurbel op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 slimme deurbellen

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart.

5/5

Met de Zedar Video Deurbel met camera en wifi kun je altijd en overal op een afstand toezien wie er aanbelt. De draadloos op accu werkende deurbel heeft een 1080P camera en een draadloze gong, ook wel t-ring genoemd, voor een krachtige geluidsmelding. Bovendien worden er geen kabels meer nodig. Met 32GB SD-kaart kun je je video's gemakkelijk opslaan voor later gebruik. Nooit meer onverwacht een bezoeker aan de deur. Met de Zedar Video Deurbel met camera en wifi kun je altijd en overal zien wie er aanbelt zonder dat je thuis bent. Wanneer er aangebeld wordt, krijg je een melding op je smartphone, waarmee je gemakkelijk kunt communiceren met de bezoeker via de app van de deurbel. Zo ben je altijd op de hoogte van wie er bij je aanbelt en kun je ook je pakketbezorger gemakkelijk aanwijzingen geven.

ELRO DV50 IP Wifi Deur Intercom Compacte waterdichte deurbel met camera met 7 inch kleurenscherm Bekijken en.

5/5

Met de ELRO DV50IP IP Deur Intercom kun je altijd en overal zien wie er voor de deur staat. De set bestaat uit een compacte waterdichte deurbel met een ingebouwde camera en een 7 inch kleurenscherm om de beelden binnenshuis te bekijken. Ook kun je de ELRO DV50 gebruiken in combinatie met de ELRO Intercom App. Met deze app krijg je op je smartphone een bericht wanneer er bezoek is. Je kunt er vervolgens voor kiezen om met je bezoek te praten, of om foto’s en video’s te maken. De ELRO DV50IP IP Deur Intercom is een praktische oplossing om je huis te beveiligen en altijd op de hoogte te zijn van bezoek.

Ring Video Deurbel Wired Bedraad.

5/5

Met de Ring Video Doorbell Wired, kun je je huis veilig en stijlvol beveiligen. Je kunt de deurbel direct aansluiten op je bestaande deurbelbedrading en zo een continue stroomtoevoer en beveiliging voor je huis garanderen. Met deze Ring Video Deurbel Wired krijg je een HD-video met 1080p-kwaliteit, waarbij je livebeelden en tweerichtingsspraak kunt activeren. Zo kun je iedereen die voor je deur staat zien, horen en spreken waar je ook bent. Deze deurbel heeft ook een bewegingsdetector, waarmee je kunt zien wanneer er iets gebeurt binnen een geselecteerd gebied. Als er een beweging wordt gedetecteerd, kun je een notificatie krijgen en live beelden bekijken. Daarnaast kun je met deze deurbel ook meerdere gebruikers toevoegen, zodat iedereen in je huis kennis kan maken met de beveiligingsfuncties. Bovendien kun je de deurbel op elk moment van de dag of nacht instellen, zodat je een verhoogde beveiliging krijgt.

Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist.

5/5

De Eufy by Anker Video Deurbel Draadloze Deurbelset Inclusief HomeBase 2 WiFi vereist biedt een revolutie in veiligheid en gemak. Dankzij de hoogwaardige technologie krijg je de meest betrouwbare deurbel die je ooit hebt gezien. Met de HD camera krijg je een duidelijk beeld van wat er voor de deur gebeurt. De deurbel heeft meerdere functies zoals motion detection, night vision, tweezijdig audio en meer. De installatie is eenvoudig en vereist geen extra elektriciteitsaansluiting. Je koppelt de deurbel gewoon aan je Wi-Fi netwerk en je bent klaar om te gaan. De HomeBase 2 is een draadloze centrale hub die door de hele woning wordt gebruikt om de deurbel te bedienen. Met deze hub krijg je real-time meldingen als er iemand voor de deur staat. Ook kun je de deurbel activeren vanaf je smartphone of tablet.

Eufy by Anker Slimme Video Deurbel Deurbelset Batterijgevoed 1080P Draadloze gong.

5/5

De Eufy Video Deurbel Slim is een innovatieve deurbel met een veelzijdigheid aan functionaliteiten. Deze slimme deurbel met gong biedt een helder beeld met een 1080p-resolutie en heeft een brede kijkhoek van 160°, zodat je alle bezoekers vanaf het begin kunt zien. Het nachtzicht is uitstekend, dus je kunt zelfs 's nachts de bezoekers zien. De draadloze gong is stil, maar geeft toch een duidelijk signaal als er iemand aanbelt. Daarnaast biedt de Eufy Video Deurbel Slim ook een lokaal geheugen voor video-opnames, zodat je nooit iets hoeft te missen. Je kunt de deurbel ook makkelijk bedienen met de slimme app van Eufy, waarmee je de deurbel kunt bekijken of instellen. Ook de installatie is eenvoudig – alleen een schroevendraaier is nodig. Dankzij de batterijvoeding kun je de deurbel overal plaatsen, zonder dat je naar een stopcontact hoeft te zoeken.

Google Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij.

5/5

Met de Nest Videodeurbel Deurbeldrukker Batterij kun je je voordeur altijd in de gaten houden. Deze draadloze deurbel is makkelijk te installeren en werkt op batterijvoeding. Je kunt activiteitsmeldingen krijgen en wat er voor je voordeur gebeurt in de gaten houden, waar je ook bent. Met de geavanceerde camera en infrarood technologie zie je duidelijk wat er zich voor je voordeur afspeelt, zelfs als het donker is buiten. Bovendien heb je de optie om deurbellen op afstand te bedienen met je smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent. De Nest Doorbell Deurbeldrukker Batterij heeft veel voordelen. Het is ontworpen om op verschillende soorten materialen te worden geïnstalleerd, zoals hout, beton, stucwerk of aluminium. Bovendien heeft het een waterdichte behuizing, waardoor hij weerbestendig is. Met deze deurbel kun je ook de deurbel en de verlichting aan je voordeur bedienen, waardoor je de kans op inbraak vermindert. Met de Nest Doorbell Deurbeldrukker Batterij kun je altijd op de hoogte blijven van wat er voor je voordeur gebeurt.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons.

5/5

De Ring Video Deurbel (2de generatie) Batterij 1080p HD-video Venetiaans Brons is de perfecte oplossing voor het verbeteren van de veiligheid voor je deur. Dankzij de vooruitstrevende technologie kun je met deze deurbel zelfs op afstand zien, horen en praten met bezoekers. De deurbel heeft een ingebouwde bewegingssensor waardoor je direct een melding krijgt als er bezoek aanbelt of als er een beweging wordt gedetecteerd. De verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone, zorgen ervoor dat je alleen meldingen ontvangt wanneer je dat wilt. Daarnaast is de Ring Video Deurbel uitgerust met een 1080p HD-videoresolutie, waardoor je duidelijk beeld hebt van je bezoek. De venetiaanse brons afwerking geeft de deurbel een stijlvolle uitstraling die past bij elk interieur. Met de Ring Video Deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat, waar je ook bent.

Ring Video Deurbel (2de generatie) Draadloos 1080p HD-video Zilver.

5/5

Met de 2e generatie Ring Video Deurbel kom je altijd te weten wie er voor je deur staat. Dankzij de deurbel kun je vanaf elke locatie zien, horen en praten met bezoekers. De draadloze deurbel is voorzien van een 1080p HD-video, zodat je altijd scherpe beelden krijgt. Ontvang direct een melding op je telefoon of tablet wanneer er iemand aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert. Wil je alleen meldingen wanneer jij dat wilt, dan kun je gebruikmaken van verstelbare bewegingszones, waaronder de nieuwe close-up-zone. Of je nu thuis bent of niet, de Ring Video Deurbel 2de generatie stelt je altijd in staat om te weten wie er aanbelt. Je kunt de deurbel gemakkelijk aansluiten op het bestaande draadloze netwerk en zo gebruikmaken van alle features. De Ring Video Deurbel is voorzien van een zilveren afwerking, zodat het bij ieder huis past.

Ring Video Deurbel 4 Draadloos 4HD-videokwaliteit Zilver.

5/5

De Ring Video Deurbel 4 biedt een revolutionaire manier om de deur te bewaken. Deze draadloze deurbel beschikt over 4K-videokwaliteit en heeft een verwisselbare batterij voor eenvoudig opladen. De Ring Video Deurbel 4 biedt ook Vooruitblikken via Pre-Roll in kleur voor alle bewegingsgebeurtenissen. U kunt ook genieten van HD-video, Tweerichtingsspraak, Nachtzicht en Geavanceerde bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones. Met de Ring Video Deurbel 4 kunt u vanuit elke hoek van uw huis bewaken, waarbij u de video's direct op uw mobiele apparaat kunt bekijken. U kunt ook op uw mobiele apparaat een waarschuwing krijgen zodra er iemand aan de deur is, zodat u kunt zien wie er aan de deur staat voordat u opent. Bovendien heeft de Ring Video Deurbel 4 ook een ingebouwd alarmsysteem. Wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd, wordt er een luid alarm geactiveerd dat erop wijst dat er iets mis is. Met deze ring video deurbel kunt u dus op elk moment en vanaf elke locatie uw huis bewaken.

Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset 2 camera's Draadloos Inclusief HomeBase.

5/5

De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset biedt u een uiterst innovatieve en draadloze manier om uw huis te beveiligen. De set bevat twee camera's die bij uw deur worden geïnstalleerd, waardoor u twee kanten van uw huis kunt monitoren. Met de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset kunt u bezoekers zien, spreken en zelfs hun identiteit verifiëren. De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset is uitgerust met een HomeBase-apparaat dat draadloos verbinding maakt met uw smartphone of tablet. Vervolgens kunt u op elk moment live video-uitzendingen bekijken van uw deur. U krijgt ook automatisch een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wat betekent dat u altijd op de hoogte bent van alles wat er buiten gebeurt. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een beveiligingsalarm in te stellen als extra verdediging tegen inbrekers. De Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset biedt u een stijlvolle en moderne deurbeloplossing. De camera's zijn afgewerkt met een hoogwaardige afwerking, zodat ze perfect aansluiten bij uw bestaande deur. Bovendien zijn de camera's voorzien van infrarood- nachtzichtfunctie, waardoor u ook in het donker kunt zien wie er aan de deur staat. Met de Eufy Video Deurbel Dual 2 Pro Deurbelset heeft u altijd het beste zicht op uw deur.

Ons laatste woord over de slimme deurbellen test

De beste 10 slimme deurbellen hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een slimme deurbellen vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale slimme deurbel in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 slimme deurbellen erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 slimme deurbellen gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke slimme deurbel bij je past.

Conclusie van deze slimme deurbellen vergelijking

Het kiezen van een slimme deurbel hoeft geen moeilijke taak te zijn. Er zijn een boel opties beschikbaar, waardoor je precies kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. We hopen dat we je hebben geholpen met het vinden van de slimme deurbel die het beste bij je past. Als je nog vragen hebt, staan wij je altijd graag te woord. Door dit artikel te lezen, ben je in staat om de top 10 producten te bekijken om te zien welke deurbel het meest geschikt is voor jouw situatie. Door onze selectie heb je een aantal goede opties om uit te kunnen kiezen en daarbij ook een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te houden. We hopen dat je hebt gevonden wat je mooi vond en dat je aan de slag kunt met het installeren van de deurbel!

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we slimme deurbellen we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze slimme deurbellen en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 slimme deurbellen

Wat is de beste slimme deurbel voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een slimme deurbel er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste slimme deurbel.

Het is wel handig om alle informatie over de slimme deurbellen te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de slimme deurbellen lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de slimme deurbellen in de top 10 slimme deurbellen staan. De slimme deurbel ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een slimme deurbel goed is en we delen het als er een nieuwe slimme deurbel uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een slimme deurbel in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een slimme deurbel koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een slimme deurbel ideaal voor in je woning vindt. 

Een slimme deurbel kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste slimme deurbel voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Video deurbel met camera en wifi Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart. is de slimme deurbel die best getest is na onze slimme deurbellen vergelijking. 

Indien je deze slimme deurbel wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze slimme deurbel kopen kunt.