1. Veiligheid
  2. slimme stekker

De beste slimme stekkers voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Ben je op zoek naar een slimme stekker, maar weet je niet welke je moet kiezen? Geen probleem. Onze medewerkers hebben voor jou onderzocht welke slimme stekkers behoren tot de beste en welke je beter kunt vermijden. Deze top 10 van slimme stekkers is samengesteld op basis van de prijs en de kwaliteit. Bekijk dus zeker onze lijst voor je aankoop, zodat je de juiste stekker kiest voor jouw woning of bedrijf.

De beste 10 slimme stekkers voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 slimme stekkers. Zonder enige moeite kun je dan een ideale slimme stekker vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste slimme stekkers die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste slimme stekkers in onze top 10 slimme stekkers hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste slimme stekkers voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 slimme stekkers voor je woning

Wonen met de top 10 slimme stekkers is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede slimme stekkers. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een slimme stekker. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de slimme stekkers vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een slimme stekker en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een slimme stekker koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je slimme stekkers

Voordat je een slimme stekker koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede slimme stekker is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de slimme stekkers allemaal hebben.

In de top 10 slimme stekkers staan alleen maar slimme stekkers die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste slimme stekkers voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 slimme stekkers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een slimme stekker op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 slimme stekkers

Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 2 Stuks 10A.

5/5

De Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter biedt u een eenvoudige oplossing voor het monitoren van het energieverbruik in uw huis. De stekker is compatibel met 2,4GHz WiFi-netwerken en is eenvoudig te installeren. Met de slimme stekker kunt u apparaten zoals licht, airconditioners, waterkokers en meer uit of aan zetten via de meegeleverde app. Met de Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter kunt u ook handige tijdschakelaars instellen om uw apparaten automatisch aan of uit te zetten op het gewenste tijdstip. U kunt ook uw energieverbruik in real time monitoren, wat u helpt de stroomkosten te verlagen. De stekker is voorzien van een veiligheidslaag die is ontworpen om elektrische schokken te voorkomen. Bovendien is de stekker bestand tegen overbelasting, oververhitting en kortsluiting. De Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter is een geweldige oplossing voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar manieren om hun energieverbruik te verminderen en hun apparaten te beheren. De stekker wordt geleverd met twee stuks en ondersteunt maximaal 10A. De stekker is een geweldige manier om uw huis slim te maken en uw energieverbruik te verminderen. De Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschake.

Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker.

5/5

Met de Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker wordt het inrichten van je slimme huis nog gemakkelijker. Deze stekker maakt het mogelijk om niet-slimme elektrische apparaten eenvoudig op afstand of in te stellen tijden te bedienen. Deze slimme stekker maakt het mogelijk om timers en scenario's in te stellen voor het bedienen van je apparaten. Met de gratis Smart Life app is de stekker eenvoudig overal ter wereld via wifi te bedienen. Je kunt de stekker aansluiten op een breed scala aan apparaten, zoals tafellampen, ventilatoren, tv's en meer. Met de Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker kun je de stroomverbruikskosten controleren, waardoor je energiekosten beheren en verminderen. De stekker biedt ook een veiligheidsmechanisme om je apparaten te beschermen tegen overstroom en met de automatische afsluitfunctie zijn je apparaten beschermd tegen oververhitting. Bovendien is de stekker betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en kan hij overal worden gebruikt. Met de Ledvion Slimme stekker Energieverbruiksmeter Smart WiFi Stekker krijg je een gemakkelijk te gebruiken slimme stekker die je huis comfortabeler en energiezuiniger maakt.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is een handige oplossing voor het verbinden van alle apparaten in uw huis met uw wifi netwerk. Het apparaat is gemakkelijk te installeren en de setup is snel en eenvoudig. U kunt de stekker gebruiken om al uw apparaten op afstand te bedienen, waardoor u geen tijd meer hoeft te verspillen aan het aansluiten van kabels. U kunt uw apparaten ook programmeren om op bepaalde tijden in- of uit te schakelen. Met de energie meter kunt u vervolgens controleren hoeveel energie uw apparaten verbruiken, waardoor u uw energierekening kunt verlagen. De Smartify Slimme Stekker Smart Plug is geschikt voor alle apparaten met een 2.4 Ghz Wifi verbinding. De stekker is licht van gewicht en heeft een compacte vorm, zodat hij gemakkelijk in elke stopcontact past. Bovendien is de stekker waterdicht en stofdicht, waardoor hij beschermd is tegen schade door water of stof. Met de stekker kunt u uw leven een stuk makkelijker maken!

Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

5/5

De Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks is een handig en veelzijdig apparaat dat uw leven eenvoudiger maakt. Deze slimme stekker kan worden gebruikt als een universele stekker om verschillende apparaten aan te sluiten. Met deze stekker kunt u de stroomverbruik van uw apparaten bijhouden, zodat u zeker weet dat uw elektriciteitsrekening laag blijft. Daarnaast heeft de Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks een speciale functie waarmee u apparaten vanafafstand bedient. Met deze functie kunt u uw apparaten bedienen via een smartphone, waarmee u bijvoorbeeld uw verlichting kunt aan- en uitzetten, uw klimaatregeling kunt regelen of uw apparaten kunt uitschakelen als u niet thuis bent. Bovendien is er geen extra hub nodig om de stekker te laten werken. Het is dus eenvoudig en gemakkelijk te installeren. De Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks is een veelzijdig apparaat dat uw leven eenvoudiger maakt. U kunt uw apparaten bedienen vanaf afstand en u kunt uw stroomverbruik bijhouden. Het is eenvoudig te installeren en er is geen extra hub nodig. Geniet van de voordelen van deze slimme stekker en verbeter het comfort en de efficiëntie van uw huishouden.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

Met de Iqonic slimme stekker kan je jouw woning moeiteloos automatiseren. Je installeert de stekker eenvoudig met de gratis SmartLife app op je smartphone en je kunt vanaf de andere kant van de wereld jouw lampen aan- en uitzetten. De Energiemeter geeft je in de app een helder overzicht van het stroomverbruik van je apparaten, per dag en per maand. Met de tijdschakelaar kun je automatische aan- en uit-programma's instellen voor je lampen, zodat ze zichzelf uitschakelen als je op vakantie bent. Je kunt de slimme stekker ook gebruiken met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je je lampen met je stem kunt bedienen. De Iqonic slimme stekker is een uitstekende manier om je woning slim te maken. Met 4 stuks en een vermogen van 16A heb je voldoende stekkers voor al je apparaten.

TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker Energiebewaking 1-Pack.

5/5

De TP-Link Tapo P115 Mini Slimme Stekker is een innovatief apparaat dat je in staat stelt om je energieverbruik in de gaten te houden. Met deze stekker kun je je afstandsbediening bedienen vanaf elke locatie via de Tapo-app. Deze app laat je toe om je verbonden apparaten te beheren, zoals licht, tv's, airconditioners en elektrische kachels. De Tapo P115 heeft een ultra-dun design dat zelfs in het kleinste stopcontact past. De energiebewakingsfunctie stelt je namelijk in staat om het verbruik van elk apparaat te monitoren en te beheren. Je kunt de stekker gebruiken om een automatisch uitschakelschema in te stellen, waardoor je geld kunt besparen op je energierekening. Daarnaast biedt de Tapo P115 verschillende beveiligingsopties, waaronder kindveiligheid en overspanningsbeveiliging. De Tapo P115 is gemakkelijk te installeren, zodat je direct kunt beginnen met het besparen van energie.

Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

5/5

De Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland is een innovatief product dat uw 'gewone' verlichting omtovert tot slimme verlichting. Met de Philips Hue app kunt u uw verlichting aan- en uitzetten, maar ook timers instellen. De Philips Hue slimme stekker heeft een onopvallend en compact formaat dat geschikt is voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. Het product heeft ook een extra aan/uit-schakelaar aan de bovenkant. Hiermee kunt u de verlichting direct aan- of uitzetten, zonder de app te hoeven openen. Bovendien is de Philips Hue slimme stekker voorzien van randaarde (type F). Dit betekent dat u de slimme stekker moeiteloos in het stopcontact kunt steken voor een snelle en eenvoudige installatie. Zo kunt u meteen genieten van het gemak en de vele voordelen die de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland te bieden heeft.

Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

5/5

De slimme stekker van Hombli heeft een energiebesparende timerfunctie waarmee je geregeld het gebruik van apparaten kunt instellen. Je kunt de timer instellen voor één dag of gedurende meerdere dagen. Met de timerfunctie kun je ervoor zorgen dat apparaten automatisch in- en uitgeschakeld worden, zodat je geen stroom hoeft te verspillen. Daarnaast heeft de Hombli Slimme Stekker ook een energie-meter waarmee je het energieverbruik kunt meten. Met deze functie krijg je een inzicht in het energieverbruik van al je elektrische apparaten die op de slimme stekker aangesloten zijn. Je kunt hierdoor je energieverbruik beter beheren en het energieverbruik binnen je huishouden verminderen. Het installeren van de Hombli Slimme Stekker is eenvoudig en kan worden gedaan via de Wi-Fi verbinding bij je thuis. Daarnaast kun je de slimme stekker ook bedienen met je stem via Amazon Alexa en Google Home. Je kunt de slimme stekker aanschaffen in een pakket van 3 stuks.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | 3 Stuks | 3680 W | Type F (CEE 7/3) | -10 45 °C | Android™ IOS.

5/5

De Nedis® SmartLife Smart stekker is de perfecte oplossing voor iedereen die meer uit zijn elektrische apparaten wil halen. De stekker is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij de Wi-Fi-verbinding kun je je apparaat op afstand bedienen met je smartphone of tablet. De stekker is geschikt voor apparaten met een maximale stroomsterkte van 3680 W en heeft een type F (CEE 7/3) stekker. Met de Nedis® SmartLife Smart stekker kun je je elektrische apparaten ook automatisch in- of uitschakelen. Je kunt een timer instellen zodat het apparaat automatisch in- of uitgeschakeld wordt op het ingestelde tijdstip. Het apparaat is ook bestand tegen extreme temperaturen van -10 tot 45 °C. De stekker is compatibel met Android™ en IOS.

Nedis SmartLife Smart Stekker | Wi-Fi | IP44 | 3680 W | Randaarde stekker Type F (CEE 7/7) | -5 40 °C | Android™ IOS.

5/5

De Nedis SmartLife Smart Stekker is een handige oplossing voor al uw behoeften buitenshuis. Of het nu gaat om het verlichten van uw tuin of het bedienen van een verwarmingsapparaat, het biedt een ongeëvenaarde draadloze verbinding en een betrouwbare, energiezuinige oplossing. De stekker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen de meest extreme temperaturen van -5°C tot +40°C. Met de IP44 waterdichtheidsscore kunt u er zeker van zijn dat de stekker zowel lucht- als waterdicht is en bestand is tegen regen of stof. De Nedis SmartLife Smart Stekker is uitgerust met een randaarde stekker type F (CEE 7/7) voor het veilig aansluiten van uw apparaten. Met een maximale capaciteit van 3680W wordt het apparaat van stroom voorzien zonder de stroomkring te overbelasten. U kunt de stekker gemakkelijk bedienen met uw smartphone of tablet, dankzij de compatibiliteit met Android™ en iOS. De stekker maakt verbinding met uw Wi-Fi-router voor een eenvoudige bediening van op afstand.

Ons laatste woord over de slimme stekkers test

De beste 10 slimme stekkers hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een slimme stekkers vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale slimme stekker in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 slimme stekkers erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 slimme stekkers gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke slimme stekker bij je past.

Conclusie van deze slimme stekkers vergelijking

Het is ontzettend makkelijk geworden om een slimme stekker te kiezen die precies bij je past. Met het artikel over de top 10 slimme stekkers heb je het overzicht en de informatie om de beste slimme stekker voor jou te kiezen. Bovendien heb je kunnen lezen wat een slimme stekker kan veranderen in jouw leefomgeving. Je kunt daarmee meer energie besparen en een stuk comfortabeler leven. Als je nog vragen of onduidelijkheden hebt, kun je altijd bij ons terecht. We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de mogelijkheden van slimme stekkers, zodat je een goed afgewogen keuze kunt maken. Geniet van je slimme stekker!

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we slimme stekkers we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze slimme stekkers en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 slimme stekkers

Wat is de beste slimme stekker voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een slimme stekker er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste slimme stekker.

Het is wel handig om alle informatie over de slimme stekkers te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de slimme stekkers lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de slimme stekkers in de top 10 slimme stekkers staan. De slimme stekker ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een slimme stekker goed is en we delen het als er een nieuwe slimme stekker uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een slimme stekker in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een slimme stekker koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een slimme stekker ideaal voor in je woning vindt. 

Een slimme stekker kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste slimme stekker voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 2 Stuks 10A. is de slimme stekker die best getest is na onze slimme stekkers vergelijking. 

Indien je deze slimme stekker wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze slimme stekker kopen kunt.