1. Veiligheid
  2. tijdschakelaar

De beste tijdschakelaars voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

In deze moderne tijd hebben we allemaal gehoord over de voordelen van het gebruik van een tijdschakelaar. Of het nu om energiebesparing gaat of om het gemak waarmee specifieke producten worden aan- en uitgeschakeld, zo’n schakelaar kan heel handig zijn. Maar wat zijn de beste tijdschakelaars? Om je hier een betere inschatting van te kunnen geven hebben onze medewerkers de markt geanalyseerd op prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ze een top 10 hebben samengesteld van de beste tijdschakelaars die er op dit moment te krijgen zijn. Hieronder hebben we deze handige lijst voor je samengesteld, om je te helpen de beste tijdschakelaar te vinden.

De beste 10 tijdschakelaars voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 tijdschakelaars. Zonder enige moeite kun je dan een ideale tijdschakelaar vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste tijdschakelaars die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste tijdschakelaars in onze top 10 tijdschakelaars hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste tijdschakelaars voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 tijdschakelaars voor je woning

Wonen met de top 10 tijdschakelaars is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede tijdschakelaars. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een tijdschakelaar. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de tijdschakelaars vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een tijdschakelaar en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een tijdschakelaar koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je tijdschakelaars

Voordat je een tijdschakelaar koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede tijdschakelaar is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de tijdschakelaars allemaal hebben.

In de top 10 tijdschakelaars staan alleen maar tijdschakelaars die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste tijdschakelaars voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 tijdschakelaars. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een tijdschakelaar op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 tijdschakelaars

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa.

5/5

De PuroTech® Slimme Stekker is de perfecte manier om jouw woning te automatiseren. Met deze 4-pack Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking sluit je een lamp aan op de smart plug en bedien je deze op afstand met de gratis Smart Life app. Hiermee heb je geen hub meer nodig. Met de energiemeter krijg je inzicht in het verbruik, waardoor je gemakkelijk je energiekosten kunt verlagen. En de handige tijdschakelaar maakt automatische aan/uit programma’s voor je lampen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken als je op vakantie bent en heb je geen last meer van onnodig energieverbruik. De PuroTech® slimme stekkers zijn ook perfect compatibel met Google Home en Amazon Alexa. Zo kun je met je stem de lampen bedienen. Kortom, met de PuroTech® Slimme Stekker is jouw woning volledig geautomatiseerd en kun je jouw energieverbruik eenvoudig monitoren.

Slimme Stekker Met Energiemeter Tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 Stuks Voordeelverpakking.

5/5

Met de slimme stekker met energie meter tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 stuks Voordeelverpakking kunt u geld besparen op uw energierekening. De SmartPlug is een energie meter die u gemakkelijk aansluit op uw stopcontact en uw verbruik in de gaten houdt. De SmartPlug houdt elke verbruiker afzonderlijk in de gaten, zodat u precies kunt zien welke apparaten het meeste energie verbruiken. U kunt ook de slimme stekker gebruiken om uw apparaten automatisch aan en uit te schakelen op basis van een vooraf ingesteld schema. Zo kunt u bijvoorbeeld uw wasmachine of de strijkbout automatisch uitschakelen als u er niet bij bent. De SmartPlug kWh Meter 8 stuks Voordeelverpakking bestaat uit 8 stuks, waarmee u uw hele huis kunt voorzien van energiebesparende technologie. Daarnaast krijgt u ook een gratis app waarmee u kunt zien hoeveel energie uw apparaten verbruiken. U kunt ook verschillende stroomverbruikers groeperen, zodat u meerdere apparaten tegelijk aan en uit kunt schakelen. Dankzij de EnergieMeter kunt u ook precies zien hoeveel energie uw apparaten verbruiken zonder dat u de stekker eruit hoeft te halen. Met deze slimme stekker met energie meter tijdschakelaar SmartPlug kWh Meter 8 stuks Voordeelverpakking kunt u dus gemakkelijk geld besparen op uw energierekening.

Q-Link schakelklok mechanisch vierkant.

5/5

Deze Q-Link Schakelklok is een mechanisch vierkant model met een capaciteit van 16A-230V-3500W. Het heeft 96 schakelmomenten per 15 minuten. De schakelklok heeft een analoge display met een origineelnummer 301015. Dit model wordt verpakt in 1 blister voor 1 stuk. Het is een hoogwaardig product en is gemaakt van stevig materiaal. Het is gemakkelijk te bedienen en te installeren. Deze schakelklok is een uitstekende keuze voor het automatiseren van verlichting, verwarming, ventilatoren en andere elektrische systemen. Het is echter niet geschikt voor België. De schakelklok heeft een lange levensduur en kan vele jaren meegaan zonder problemen. Daarom is deze Q-Link Schakelklok een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige schakelklok.

Tijdschakelaar voor binnen Schakelklok Tijdschakelaar digitaal Schuko 230v en 3600W.

5/5

Met deze Tijdschakelaar voor binnen van McPower kun je op eenvoudige wijze apparaten op vaste tijden aan- en uitzetten. Deze schakelklok is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van een Schuko aansluiting met 230V en 3600W. Daarnaast is de tijdschakelaar digitaal en heeft een wit uiterlijk. Het gebruik van deze tijdschakelaar is zowel handig als duurzaam. Door apparaten op vaste tijden aan- en uit te zetten, bespaar je veel stroom en kun je energiekosten verlagen. Daarnaast draagt het bij aan de beveiliging. Lichten die op een schakelklok aangesloten zijn, gaan ook aan en uit wanneer je niet thuis of op je werkplek bent. De schakelklok is geschikt voor gebruik binnen en heeft een maximaal vermogen van 3600 watt. Kortom, met deze tijdschakelaar kun je op eenvoudige wijze stroom besparen, energiekosten verlagen en je huis ook als je er niet bent, veilig laten achter.

Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

5/5

Met de Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter kun je gemakkelijk alle apparaten in je huis slim maken. De slimme stekker werkt alleen met een 2.4 Ghz Wifi verbinding, wat betekent dat je een stabiel en betrouwbaar wifi signaal nodig hebt. Niet alleen is de stekker eenvoudig te installeren, maar je kunt hem ook gebruiken om je energieverbruik te controleren. Met de ingebouwde tijdschakelaar kun je precies instellen wanneer je apparaten moeten inschakelen of uitschakelen. Hierdoor kun je energie besparen en zelfs geld verdienen met het programma van je lokale energieleverancier. De slimme stekker is voorzien van verschillende sensoren, waarmee je temperatuur, luchtvochtigheid en andere omgevingsfactoren kunt beheren. Bovendien heb je controle over je apparaten, waar je ook bent. Je kunt de stekker bedienen met de Smartify app op je smartphone of tablet.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A.

5/5

Met de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug kun je jouw woning gemakkelijk automatiseren. Installeren doe je eenvoudig via de gratis SmartLife app. Met deze app bedien je de lampen vanaf de andere kant van de wereld, ook als je op vakantie bent. In de app krijg je bovendien een duidelijk overzicht van het verbruik van jouw apparaten per dag en per maand. Met de tijdschakelaar maak je automatische aan/uit programma's voor jouw lampen. Daarnaast is de slimme stekker volledig compatibel met Google Home en Amazon Alexa, zodat je je lampen ook met je stem kunt bedienen. De Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 16A is een geweldige manier om je woning te automatiseren en je energieverbruik te beheersen.

Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar.

5/5

De Smartwares TM101 Mechanische tijdschakelaar biedt een eenvoudige manier om uw verlichting en andere apparaten te bedienen. Met de timer kunt u maximaal 3500W aan verlichting en apparaten aan- en uitschakelen wanneer u dat wilt. De timer is gemakkelijk te bedienen door de draaiknop, waarmee u de tijd kunt instellen. U kunt de timer ook gebruiken om uw verlichting of apparaten automatisch in- en uit te schakelen op vastgestelde tijden. De timer biedt een geweldige manier om uw energieverbruik te beheren en uw elektrische apparaten te beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door overbelasting. Deze timer is ook een fantastisch middel voor inbraakpreventie. U kunt de timer instellen zodat uw verlichting aangaat op verschillende tijden tijdens de dag en de nacht. Zo lijkt het alsof iemand thuis is, terwijl u er eigenlijk niet bent. De timer biedt ook een gevoel van comfort door het automatisch aan- en uitschakelen van uw apparaten. Als u de timer instelt op de tijden waarop u thuis bent, kunt u gemakkelijk uw verlichting en andere apparaten bedienen.

Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

5/5

De Iqonic Slimme Stekker maakt het mogelijk om jouw woning te automatiseren. De Smart Plug is eenvoudig te installeren via de gratis SmartLife app. Met deze app kan je jouw lampen aan- en uitzetten vanaf elke plaats ter wereld. De Energiemeter in de App geeft je een duidelijk overzicht van het stroomverbruik per dag en per maand. Met de tijdschakelaar maak je automatisch aan- en uit programma’s voor jouw lampen. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aan en uitzetten als je op vakantie bent. Ook is de slimme stekker compatibel met Google Home en Amazon Alexa, waardoor je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Met de Iqonic Slimme Stekker kun je jouw woning op een geheel nieuw niveau van comfort en gemak brengen.

K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar.

5/5

De K&L Slimme Stekker Smart Plug Incl. Energiemeter Tijdschakelaar is de perfecte oplossing om je huis op een slimme manier te beheren. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten op elk apparaat en geeft je de controle over het energieverbruik en de apparaten vanaf elke locatie. Met behulp van de SmartLife app of met jouw stem via Google Home of Amazon Alexa kun je de apparaten in- en uitschakelen. Daarnaast kan je ook een schema instellen waarmee je apparaten automatisch in- of uitgeschakeld worden. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken dat je iets vergeten bent uit te schakelen. De K&L Slimme Stekker Smart Plug is dus dé slimme oplossing voor jouw slimme huis. Het apparaat biedt een eenvoudige en comfortabele manier om je apparaten te beheren zonder kabels of andere technische kennis. Met de K&L Slimme Stekker Smart Plug wordt het beheren van je slimme huis een fluitje van een cent!

Brennenstuhl digitale Timer weekschakelklok IP44, digitale Tijdschakelaar met stopcontact (weekschakelklok voor.

5/5

De digitale Tijdschakelaar van Brennenstuhl is perfect voor het automatiseren van verschillende apparaten zoals verlichting, airconditioning, ventilatoren en warmwater. Met deze timer kun je gemakkelijk je verlichting, airconditioning, ventilatoren en warmwater automatiseren. Het is veilig en eenvoudig in gebruik en heeft een IP44-beschermingsgraad. Het is ook voorzien van een LCD-scherm met een duidelijke digitale klok, waarmee je tot wel 20 automatische programma's kunt instellen. Je kunt ook instellen wanneer het apparaat in- en uitschakelt, zonder de klok te hoeven instellen. De timer komt met een stopcontact met een houdkracht van maximaal 3600 watt en is geschikt voor het aansluiten van maximaal 4 apparaten. De timer is ook voorzien van een geïntegreerde waakfunctie, waarmee je de stroomtoevoer naar het apparaat controleert. Dit maakt het eenvoudig om te controleren of het apparaat momenteel aan of uit staat. Bovendien is de timer voorzien van een zelflerende regelfunctie, waarmee je de timer kunt programmeren om de stroom te regelen.

Ons laatste woord over de tijdschakelaars test

De beste 10 tijdschakelaars hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een tijdschakelaars vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale tijdschakelaar in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 tijdschakelaars erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 tijdschakelaars gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke tijdschakelaar bij je past.

Conclusie van deze tijdschakelaars vergelijking

Als je de lijst met de top 10 producten hebt bestudeerd, kun je met een gerust hart een tijdschakelaar kopen. We zijn ervan overtuigd dat er altijd een optie voor je is die aan al je behoeften voldoet. Als je twijfelt over je keuze, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord om je te helpen met het vinden van de juiste tijdschakelaar. Een ander pluspunt van dit artikel is dat de tijdschakelaar ook meer opvoert dan alleen het automatisch in- en uitschakelen van lampen en verwarming. Het is een ideaal apparaat voor zowel tijds- als energiebesparing. Zo kun je dus ook energie en geld besparen. In het kort: het artikel is jouw gids om de juiste tijdschakelaar te kiezen. We hopen dat je hiermee de beste producten tegen de beste prijzen kunt vinden.

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we tijdschakelaars we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze tijdschakelaars en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 tijdschakelaars

Wat is de beste tijdschakelaar voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een tijdschakelaar er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste tijdschakelaar.

Het is wel handig om alle informatie over de tijdschakelaars te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de tijdschakelaars lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de tijdschakelaars in de top 10 tijdschakelaars staan. De tijdschakelaar ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een tijdschakelaar goed is en we delen het als er een nieuwe tijdschakelaar uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een tijdschakelaar in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een tijdschakelaar koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een tijdschakelaar ideaal voor in je woning vindt. 

Een tijdschakelaar kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste tijdschakelaar voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

PuroTech Slimme Stekker 4 Stuks Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking Geschikt Voor Alexa. is de tijdschakelaar die best getest is na onze tijdschakelaars vergelijking. 

Indien je deze tijdschakelaar wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze tijdschakelaar kopen kunt.