1. Veiligheid
  2. slimme buitenverlichting

De beste slimme buitenverlichting voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

In deze top 10 zullen we de beste slimme buitenverlichting beoordelen op basis van functies, kosten en kwaliteit. Als je op zoek bent naar degene die het best aansluit bij je wensen, dan ben je aan het juiste adres! Stel je eens voor: het wordt al laat maar je bent nog steeds buiten en je hebt nog geen zin om naar binnen te gaan. Of je hebt net een feest georganiseerd en nu heeft je veranda een beetje extra verlichting nodig om de avond te verlichten. Je hebt geen zin om de ladder te pakken om lampen te vervangen of te verplaatsen, en je wilt geen geld uitgeven aan verlichtingsinstallaties. Klinkt bekend? Geen probleem. Met slimme buitenverlichting kun je vanuit de comfortabele stoel van je telefoon de buitenverlichting bedienen. Deze top 10 zal de beste slimme buitenverlichting met je delen, zodat je je verlichting gemakkelijk kunt bedienen.

De beste 10 slimme buitenverlichting voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 slimme buitenverlichting. Zonder enige moeite kun je dan een ideale slimme buitenverlichting vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste slimme buitenverlichting die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste slimme buitenverlichting in onze top 10 slimme buitenverlichting hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste slimme buitenverlichting voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 slimme buitenverlichting voor je woning

Wonen met de top 10 slimme buitenverlichting is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede slimme buitenverlichting. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een slimme buitenverlichting. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de slimme buitenverlichting vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een slimme buitenverlichting en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een slimme buitenverlichting koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je slimme buitenverlichting

Voordat je een slimme buitenverlichting koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede slimme buitenverlichting is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de slimme buitenverlichting allemaal hebben.

In de top 10 slimme buitenverlichting staan alleen maar slimme buitenverlichting die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste slimme buitenverlichting voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 slimme buitenverlichting. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een slimme buitenverlichting op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 slimme buitenverlichting

RGB Tuin spot Stark met WiFi incl Snoer Stekker.

5/5

Deze set wordt geleverd met 3 RGB tuin spots Stark met WIFI, inclusief grondspie, 2 meter snoer en een geaarde stekker. Met deze schijnspot creëer je een perfect licht en schaduw spel, waardoor je tuin een bijzondere plek krijgt. De slimme LED lampen werken om een normale handschakelaar heen via WIFI, waardoor je ze eenvoudig via de gratis Calex app kunt bedienen. Verander eenvoudig de helderheid van helder en feller licht naar dimmer warmer omgevingslicht voor gezellige avonden. Je kunt zelfs timers en routines instellen om het wooncomfort te optimaliseren. Deze tuinverlichting heeft een GU10 aansluiting, waardoor je gemakkelijk van kleur en sterkte kunt wisselen. De spotlight heeft een stevig en degelijk uiterlijk, waardoor hij een zware uitstraling krijgt. De spot heeft een zware uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor hij jarenlang mee gaat. Geniet van de donkere uurtjes in je tuin en accentueer met de KS tuinspot, Stark Antraciet, mooie bomen of struiken.

Proventa HeavyDuty LED Grondspots IP67 4 x Rond WIFI inbouw tuinspot buiten Multicolor.

5/5

De Proventa HeavyDuty LED Grondspots IP67 4 x Rond WIFI inbouw tuinspot buiten Multicolor zijn een perfecte manier om je tuin te verlichten. Deze grondspots zijn voorzien van de nieuwste LED technologie en zijn voorzien van een IP67 certificering, waardoor ze bestand zijn tegen stof en water. Met deze grondspots kun je eenvoudig je tuin verlichten vanuit je smartphone, tablet of met spraak. Kies uit meer dan 16 miljoen kleuren om sfeer te creëren voor iedere gelegenheid. Met de Nederlandse IDINIO app kun je ook tijdschema's instellen, waardoor je de verlichting op de gewenste tijden kunt aanpassen. Bovendien hebben deze grondspots een lange levensduur en een lage energieverbruik. De ingebouwde warmtebestendige technologie zorgt ervoor dat de lampen langer meegaan en de kleuren helderder zijn. De lampen zijn ook bestand tegen uv-straling en temperatuurschommelingen. Ontdek al deze voordelen en meer met de Proventa HeavyDuty LED Grondspots IP67 4 x Rond WIFI inbouw tuinspot buiten Multicolor.

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning uitbreiding.

5/5

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot biedt je ultieme slimme verlichting. Met deze uitbreidingsset kun je meer tuinspots aan je systeem toevoegen. De set bevat één lichtpunt en een kabel die je nodig hebt om de lamp aan te sluiten op de basisset. Om de lamp van stroom te voorzien, heb je de voeding van de Lily basisset nodig. De Philips Hue Lily tuinspot geeft je de mogelijkheid om je tuin of terras te verfraaien met 16 miljoen kleuren. Je kunt de lamp bedienen via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Hiermee kun je de lamp op een functionele manier gebruiken, bijvoorbeeld door middel van timers en automatische schakelfuncties. Ook kun je met geofencing je tuinverlichting automatisch laten aangaan als je het huis nadert. De Hue Lily is daarnaast ook stofdicht en beschermd tegen waterstralen dankzij zijn IP67-classificatie. Met deze Philips Hue Lily tuinspot kun je je tuin een echte upgrade geven.

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning basis.

5/5

Philips Hue Lily tuinspot en gekleurd licht 1-spot - laagspanning basis is een ultieme slimme verlichting voor je tuin. Deze basisset bevat één lichtpunt, een voedingsunit en alle kabels die je nodig hebt om aan de slag te gaan. De volledig draaibare tuinspot is voorzien van een aardpen en is makkelijk te installeren. Connecteer de Lily met de Philips Hue Bridge en je hebt toegang tot 16 miljoen kleuren, waarmee je elke gelegenheid een specifieke sfeer kunt creëren. Met de slimme timer- en schakelfunctie, kun je jouw tuinverlichting bijvoorbeeld automatisch laten aangaan als je het huis nadert. De Lily is ook stofdicht en waterbestendig dankzij de IP67-classificatie. Bovendien kun je de Philips Hue Lily ook koppelen aan andere smart home systemen zoals Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit en IFTTT. Zo kun je je tuinverlichting bedienen met je stem, aan elke gelegenheid aanpassen en zelfs met gesproken commando's automatiseren. Met Philips Hue Lily beleef je optimaal gemak en comfort in je tuin, waarmee je de perfecte sfeer kunt creëren.

Philips Hue Calla sokkellamp en gekleurd licht - laag laagspanning uitbreiding.

5/5

De Philips Hue Calla sokkellamp en gekleurd licht - laag laagspanning uitbreiding is een ultieme slimme verlichting voor iedere buitenruimte. De zwarte lamp is voorzien van ingebouwde LED-verlichting met een kleurenpalet van 16 miljoen kleuren. Je kunt de lamp gemakkelijk aansluiten op je bestaande Philips Hue Calla basisset met een kabel. Met de Philips Hue app kun je de lamp bedienen via je smartphone of tablet, en van allerlei handige functies gebruikmaken. Zo kun je de lamp op een functionele manier gebruiken met onder andere timers en automatische schakelfuncties. En dankzij geofencing kun je je lampen laten aangaan als je het huis nadert. De Hue Calla is bovendien ook spatwaterdicht met zijn IP44-classificatie. Geniet van een sfeervolle verlichting in je tuin, op je tuinpad of oprit met deze Philips Hue Calla sokkellamp.

Philips Hue Discover verstraler en gekleurd licht.

5/5

De Philips Hue Discover White and color ambiance verstraler is een veelzijdig en stijlvol product voor het verlichten van je woning. De ingebouwde LED-verlichting schijnt 16 miljoen kleuren, waardoor je de lamp naar je eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt de lamp bedienen met je smartphone of tablet via de Philips Hue app. Hiermee kun je ook functionele aanpassingen doen, zoals het instellen van timers en automatische schakelen. Met geofencing kun je de lampen ook automatisch aanzetten als je in de buurt bent. Daarnaast is de Hue Discover spatwaterdicht met zijn IP44-classificatie. De Philips Hue Discover verstraler is ook veelzijdig in het gebruik. Door middel van dimmen en kleuren kun je de sfeer in je woning aanpassen naar wat jij wilt. Je kunt de lamp ook gebruiken voor meer dan alleen verlichting. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de lamp voor het versterken van je beveiligingssysteem. De Philips Hue Discover is een energiezuinig product waarmee je veel kan bereiken.

Philips Hue Lily XL-tuinspot en gekleurd licht - laagspanning.

5/5

De Philips Hue Lily XL White and color ambiance tuinspot is de ultieme slimme verlichting voor buiten. Het is de grootste en meest krachtige lamp uit de Lily-serie met een ingebouwde LED-lamp die je tuin, oprit of vijver in 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten kan verlichten. Deze lamp is aan te sluiten op een laagspanningsvoeding die je al hebt of los verkrijgbaar is in 40W of 100W. Installatie is eenvoudig en je hebt geen elektricien nodig. Als je de spot koppelt met de Philips Hue Bridge, kun je de lamp bedienen met de Hue app op je mobiel of tablet en krijg je toegang tot allerlei slimme functies zoals timers en geofencing. De Lily XL tuinspot is stofdicht en beschermd tegen waterstralen volgens de IP65-norm. Je kunt deze lamp gemakkelijk toevoegen aan je Philips Hue buitenverlichting om je tuin te verlichten met de kleur die je wilt, en je hebt de mogelijkheid om de verlichting automatisch te laten aangaan bij nadering van het huis. De Lily XL tuinspot is een perfecte aanvulling voor elke buitenomgeving.

Philips Hue Outdoor Welcome Floodlight Schijnwerper zachtwit licht - 15W IP44.

5/5

De Philips Hue Outdoor Welcome Floodlight Schijnwerper zachtwit licht - 15W IP44 is de ultieme slimme verlichting voor buiten. De zwarte lamp is voorzien van een LED-verlichting die warmwit licht levert, waardoor je tegelijk comfortabel sfeerlicht en veiligheid kunt creëren. Met een afzonderlijk verkrijgbare Philips Hue Bridge kun je de lamp bedienen via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Met deze app kun je de lamp ook op een functionele manier gebruiken, zoals om timers in te stellen of om de lamp op afstand te bedienen als je niet thuis bent. Met de geofencing-technologie word je verwelkomd wanneer je thuiskomt. De schijnwerper is met de IP44-classificatie ontworpen om spatwaterdicht te zijn, wat perfect is voor gebruik buitenshuis. Daarnaast heeft de lamp een vermogen van 15 watt, wat betekent dat je langer kunt genieten van een helder licht.

Philips Hue Impress sokkellamp en gekleurd licht - hoog.

5/5

De Philips Hue Impress White and Color Ambiance Sokkellamp is een stijlvolle verlichting voor buiten. Het slanke zwarte ontwerp past bij elke buitenomgeving. De ingebouwde LED-verlichting kan tot 16 miljoen kleuren produceren en is eenvoudig te bedienen via de Philips Hue Bridge. Met de bijbehorende app kun je verschillende slimme lichtfuncties gebruiken, zoals bediening vanaf afstand, timers en geofencing-technologie. De lamp is ook bestand tegen weersomstandigheden en heeft een IP44-classificatie. Je kunt er dus op vertrouwen dat hij je buitenverlichting automatisch aanzet als je thuiskomt.

Philips Hue Lily Tuinspot Starterspakket Prikspot White and Color Ambiance Prikspots voor Buiten Tuinverlichting 4 Spots.

5/5

Met de Philips Hue Lily Tuinspot Starterspakket Prikspot krijg je de perfecte verlichting voor je tuin. Deze basis set bevat 4 prikspots die je eenvoudig in de grond kan steken. Hierdoor heb je geen extra installatie nodig. Daarnaast geniet je van 16 miljoen kleuren die je kunt afstellen en kies je de sfeer die het beste bij jouw tuin past. Deze set bevat alle benodigde kabels en voeding om direct aan de slag te gaan. Je stekker in het stopcontact en je tuin is klaar voor de show. Met deze set heb je direct een verlichting die je tuin verfraait, en je kunt de kleuren aanpassen aan jouw smaak. Of je nu de sfeer van een romantische avond wilt creëren of een feestelijke verlichting wilt, met dit starterspakket kan het allemaal.

Ons laatste woord over de slimme buitenverlichting test

De beste 10 slimme buitenverlichting hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een slimme buitenverlichting vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale slimme buitenverlichting in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 slimme buitenverlichting erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 slimme buitenverlichting gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke slimme buitenverlichting bij je past.

Conclusie van deze slimme buitenverlichting vergelijking

Met de bovenstaande informatie zou je denken dat je grootmoeder trots op je zou zijn! Alle producten in deze lijst zijn ongelooflijk innovatief en kunnen je leven makkelijker maken. Zoals je ziet zijn er veel opties om uit te kiezen om je woning net dat extraatje te geven. Of je nu een verlichtingsplan zoekt voor je algemene omgeving of op zoek bent naar een manier om inbrekers buiten te houden, je zult vast en zeker bij deze top-10 vinden wat je zoekt. Bovendien hebben deze slimme producten het voordeel dat je erbij kunt blijven. Ze kunnen aangestuurd worden via je smartphone, waardoor je de optie hebt om vanaf afstand je huis te beheren. Er is geen twijfel over dat slimme buitenverlichting je leven heel wat makkelijker maakt. Je moet alleen nog maar wachten op het moment dat je met trots kan zeggen dat dit allemaal jouw verdienste is. Klaar om aan de slag te gaan? Verdiep je dan in deze lijst van 10 producten en laat de toekomst van buitenverlichting voor je werken!

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we slimme buitenverlichting we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze slimme buitenverlichting en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 slimme buitenverlichting

Wat is de beste slimme buitenverlichting voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een slimme buitenverlichting er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste slimme buitenverlichting.

Het is wel handig om alle informatie over de slimme buitenverlichting te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de slimme buitenverlichting lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de slimme buitenverlichting in de top 10 slimme buitenverlichting staan. De slimme buitenverlichting ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een slimme buitenverlichting goed is en we delen het als er een nieuwe slimme buitenverlichting uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een slimme buitenverlichting in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een slimme buitenverlichting koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een slimme buitenverlichting ideaal voor in je woning vindt. 

Een slimme buitenverlichting kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste slimme buitenverlichting voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

RGB Tuin spot Stark met WiFi incl Snoer Stekker. is de slimme buitenverlichting die best getest is na onze slimme buitenverlichting vergelijking. 

Indien je deze slimme buitenverlichting wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze slimme buitenverlichting kopen kunt.