1. Veiligheid
  2. magnetische hordeur

De beste magnetische hordeuren voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Vervelend als je moet kiezen uit een hele rits van magnetische hordeuren! Daarom hebben onze medewerkers de markt onderzocht en een top 10 gemaakt. In deze top 10 vertellen we je alles over de beste magnetische hordeuren die je kunt kopen. Van de verschillen tussen de modellen tot de prijs en kwaliteit. Zo weet je precies welke van de hordeuren je kunt kiezen, zodat jij de beste kwaliteit krijgt voor het geld dat je uitgeeft.

De beste 10 magnetische hordeuren voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 magnetische hordeuren. Zonder enige moeite kun je dan een ideale magnetische hordeur vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste magnetische hordeuren die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste magnetische hordeuren in onze top 10 magnetische hordeuren hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste magnetische hordeuren voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 magnetische hordeuren voor je woning

Wonen met de top 10 magnetische hordeuren is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede magnetische hordeuren. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een magnetische hordeur. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de magnetische hordeuren vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een magnetische hordeur en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een magnetische hordeur koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je magnetische hordeuren

Voordat je een magnetische hordeur koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede magnetische hordeur is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de magnetische hordeuren allemaal hebben.

In de top 10 magnetische hordeuren staan alleen maar magnetische hordeuren die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste magnetische hordeuren voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 magnetische hordeuren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een magnetische hordeur op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 magnetische hordeuren

Deurgordijn Vliegengordijn Deurhor Magnetisch Rondom 160 x 240 cm Zelf Hor Maken Deuren Horgaas Inkortbaar Universeel.

5/5

De Universele Magnetische Deur Hor is een goede oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om een sterk Deurgordijn te maken. De handige set bestaat uit een 160 cm x 240 cm lange stuk magnetisch horgaas, waarmee je zelf je deurhor kunt maken. De hor kan makkelijk worden inkortbaar naar de gewenste lengte en is daarom universeel te gebruiken voor verschillende deurmaten. Met deze set kun je een innovatief Vliegengordijn maken dat jouw deur in stijl afschermt. Het gaas is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat licht van gewicht is, maar stevig en duurzaam genoeg om je deur te beschermen tegen stof, insecten en andere irriterende stoffen. Het gordijn is gemakkelijk te monteren met de bijgeleverde magneten. De magneten zijn zo sterk dat het gordijn stevig en sterk op zijn plaats blijft zitten, zelfs als er meerdere personen er tegenaan duwen.

O’DADDY® Deurgordijn Vliegengordijn Magnetisch Deurhor Deluxe 100 x 230 cm Zwarte Hor Dikke Gordijnstof.

5/5

De O'DADDY deurgordijn deluxe is een stijlvolle en duurzame oplossing voor je deur. De stof is gemaakt van een dikke, zwarte stof die is voorzien van magnetische technologie. Deze magneten zijn over de gehele hoogte verwerkt in een zoom, waardoor je nooit achter een magneet komt te hangen. Het deurgordijn is 100 cm breed en 230 cm hoog. Dankzij het magneetgordijn sluit de deur sneller en beter, waardoor het niet meer openwaait. Daarnaast is het ook huisdier- en kindvriendelijk, want zelfs als je huisdier enthousiast doorheen vliegt, zal het deurgordijn niet beschadigd worden. Geniet van een stijlvolle en duurzame oplossing voor je deur met de O'DADDY deurgordijn deluxe.

VerminBuster Vliegengordijn Magnetisch Luxe Deurhor 210 x 100 cm Deurgordijn Horgordijn Deur.

5/5

VerminBuster biedt u een luxe deurhor die een effectieve barrière vormt tegen vliegen en andere insecten. De deurhor is gemaakt van een duurzaam materiaal en is voorzien van 32 magneten die naadloos dichtgaan zodra de deur gesloten is. De deurhor is eenvoudig op te hangen met de bijgeleverde klittenband en/of punaises. Het vliegengordijn is speciaal ontworpen voor een makkelijke doorloop, ook voor kinderen en huisdieren. De deurhor heeft een afmeting van 210 cm lang en 100 cm breed en is daarmee geschikt voor de meeste deuren. Met de VerminBuster Vliegengordijn Magnetisch Luxe Deurhor 210 x 100 cm Deurgordijn Horgordijn Deur houdt u insecten buitenshuis, terwijl uw deur voorzien is van een luxueus uiterlijk.

FlinQ Magnetisch Vliegengordijn 101cm x 210cm Glasvezel Deurhor.

5/5

Het FlinQ Magnetisch Vliegengordijn gemaakt van glasvezel is de perfecte oplossing om de kleine beestjes buiten te houden. Het gordijn is voorzien van het nieuwste model glasvezel, waardoor het fijner, strakker, sterker en brandwerend is. Bovendien heeft het een afmeting van 101cm x 210cm, waardoor het geschikt is voor de meeste deuren. Dankzij de vernieuwde magneet zal het gordijn ook nooit meer openwaaien. Dit vliegengordijn biedt dus een veelzijdige oplossing voor al je probleempjes. Het is sterker dan een traditionele deurhor, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een verslechtering van het product. Het is ook gemakkelijk te onderhouden, omdat het gewoon in de wasmachine kan. Geniet dus van een zorgeloze zomer met het FlinQ Magnetisch Vliegengordijn!

Ki-tec | Magnetisch Vliegengordijn | 85 x 205 cm | zelfsluitend | A kwaliteit | kind en huisdier vriendelijk | keuze.

5/5

De magnetische vliegengordijnen van Ki-tec bieden een uitstekende oplossing. Het vliegengordijn kan eenvoudig gemonteerd worden en heeft een afmeting van 85 x 205 cm. De vliegengordijnen zijn zelfsluitend, waardoor het niet nodig is om ze steeds te sluiten. Het is kind- en huisdiervriendelijk, waardoor u de deur open kunt laten staan zonder dat er insecten binnenkomen. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, waaronder zwart. Ki-tec's magnetische vliegengordijnen zijn van topkwaliteit en dus duurzaam. Ze zijn gemaakt van flexibele materialen en zijn bestand tegen krassen, vuil en stof. U kunt er dus gerust op vertrouwen dat uw vliegengordijn lang meegaat.

Luxergoods Magnetisch Vliegengordijn 210x92 cm High Quality Inclusief Deurstop en Reparatiestickers Horgordijnen.

5/5

Met de Luxergoods Magnetisch Vliegengordijn 210x92 cm High Quality Inclusief Deurstop en Reparatiestickers Horgordijnen heeft u eindelijk een oplossing tegen vliegen en muggen in uw huis. Dit luxueuze product heeft een snelle magnetische sluiting over de hele lengte, zodat geen enkele vlieg of mug een kans maakt. Bovendien is het zeer eenvoudig te installeren in slechts 15 minuten, zodat u meteen kunt genieten van uw zorgeloze leefomgeving. Als bonus ontvangt u, naast de hordeur, een deurblokker om de deur open te houden en 3 reparatie stickers om elke kleine schade aan de hordeur te repareren. Geniet van een frisse, vliegenvrije woning met de Luxergoods Magnetisch Vliegengordijn 210x92 cm High Quality Inclusief Deurstop en Reparatiestickers Horgordijnen.

O’DADDY® Deurgordijn Vliegengordijn Magnetisch Deurhor Deluxe 92 x 230 cm Zwarte Hor Dikke Gordijnstof.

5/5

De O'DADDY® Deurgordijn Vliegengordijn Magnetisch Deurhor Deluxe 92 x 230 cm Zwarte Hor Dikke Gordijnstof is een geweldig product voor elk huishouden. Met deze magneethor zal je geen last meer hebben van vliegen, motten en andere insecten in huis. De magneten zijn onzichtbaar weggewerkt in een zoom, zodat je niet achter de magneten van het insectenhor blijft hangen. Hierdoor sluit de hor sneller en beter en waait deze niet meer open. Bovendien is deze magneethor huisdier-, rolstoel- en kindvriendelijk. Dankzij de geweven stof is het vliegengordijn bijzonder stevig en duurzaam. Je kan het deurgordijn dus met een gerust hart aanschaffen, zelfs als je huisdieren er enthousiast doorheen vliegen. De zwarte hor heeft een afmeting van 92 x 230 cm en is dus geschikt voor bijna elke deur. Kortom, met de O'DADDY® Deurgordijn Vliegengordijn Magnetisch Deurhor Deluxe 92 x 230 cm Zwarte Hor Dikke Gordijnstof hoef je je nooit meer zorgen te maken over insecten in huis.

Magnetisch Vliegengordijn 210 x 90 cm Horgordijnen Hordeuren Deurgordijn.

5/5

Met dit Magnetisch Vliegengordijn 210 x 90 cm Horgordijnen Hordeuren Deurgordijn heeft u geen last meer van insecten, want het houdt ze buiten. De hordeur is gemaakt van stevig materiaal en meet 210 cm in de hoogte en 90 cm in de breedte. Het gordijn is dun en licht, maar kan tegelijkertijd een stevige wind weerstaan. De combinatie van kleuren is zo gekozen dat het past bij elke stijl. Het gordijn heeft een magnetisch slot dat u gemakkelijk opent en sluit. U hoeft alleen maar lichtjes aan de onderkant te trekken om het gordijn te openen. Bovendien is het gordijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het gordijn kunt aanpassen aan de stijl van uw huis. Geniet dus van de frisse lucht zonder dat u last heeft van insecten met dit Magnetisch Vliegengordijn 210 x 90 cm Horgordijnen Hordeuren Deurgordijn.

ForDig Luxe Deurhor Magnetisch Horgordijn Vliegengordijn Hordeur 210 x 100.

5/5

Met de ForDig Luxe Deurhor maak je je huis insect-vrij. Deze luxe deurhor is perfect geschikt voor het houden van insecten buiten. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is 210 cm breed en 100 cm hoog. Dankzij de stevige magneten aan beide kanten sluit de deurhor altijd perfect. Je kunt hem gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je niet meer last hebt van lastige insecten. De luxe deurhor is ook ideaal voor het creëren van privacy. Je kunt de deur openhouden zonder dat er mensen naar binnen kunnen lopen. Daarnaast heeft de deurhor een fraai ontwerp wat hem een perfecte uitstraling geeft. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt afstemmen op je interieur. De ForDig Luxe Deurhor is een must-have voor iedereen die van buitenlucht wil genieten en tegelijkertijd lastige insecten buiten wil houden.

VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Premium Glasvezel Horgordijn Deurhor Deurgordijn 210 x 101 cm.

5/5

Met het VITAMO Magnetisch Vliegengordijn Premium Glasvezel Horgordijn Deurhor Deurgordijn 210 x 101 cm geniet je optimaal van buitenlucht zonder last te hebben van insecten. Dit gordijn is gemaakt van glasvezel (fiberglass) waardoor het veel fijner, strakker, steviger en brandwerend is. Het gordijn is voorzien van 28 sterke magneetjes over de gehele lengte en gewichtjes onderaan, waardoor het gemakkelijk te openen en te sluiten is zonder je handen te gebruiken. Dit maakt het kind- en diervriendelijk. Bovendien is de montage eenvoudig met behulp van onze Nederlandse handleiding. Je kunt het gordijn ook gemakkelijk verwijderen als je wilt. Geniet dus optimaal van buitenlucht zonder last te hebben van insecten met dit gordijn!

Ons laatste woord over de magnetische hordeuren test

De beste 10 magnetische hordeuren hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een magnetische hordeuren vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale magnetische hordeur in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 magnetische hordeuren erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 magnetische hordeuren gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke magnetische hordeur bij je past.

Conclusie van deze magnetische hordeuren vergelijking

We staan voor je klaar. We hopen dat deze top 10 producten voor magnetische hordeuren je heeft geholpen om een goede optie voor jou te vinden. Het is duidelijk dat als je zoekt naar kwaliteit, dan is het beste om een beetje onderzoek te doen en een goed product te selecteren. We weten dat er zoveel opties zijn voor een magnetische hordeur en het is dus noodzakelijk om de beste voor jou te kiezen. Het is eindelijk tijd om ervoor te gaan! Wil je je huis beschermen tegen insecten en tegelijkertijd frisse lucht toelaten? Koop dan gewoon een van de 10 opties die we hebben besproken, kan je er zeker van zijn dat je voor de beste optie gaat! Als je er nog niet helemaal uit bent dan kun je altijd nog contact met ons opnemen, we helpen je graag bij het kiezen van een magnetische hordeur die perfect bij je past!

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we magnetische hordeuren we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze magnetische hordeuren en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 magnetische hordeuren

Wat is de beste magnetische hordeur voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een magnetische hordeur er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste magnetische hordeur.

Het is wel handig om alle informatie over de magnetische hordeuren te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de magnetische hordeuren lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de magnetische hordeuren in de top 10 magnetische hordeuren staan. De magnetische hordeur ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een magnetische hordeur goed is en we delen het als er een nieuwe magnetische hordeur uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een magnetische hordeur in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een magnetische hordeur koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een magnetische hordeur ideaal voor in je woning vindt. 

Een magnetische hordeur kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste magnetische hordeur voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Deurgordijn Vliegengordijn Deurhor Magnetisch Rondom 160 x 240 cm Zelf Hor Maken Deuren Horgaas Inkortbaar Universeel. is de magnetische hordeur die best getest is na onze magnetische hordeuren vergelijking. 

Indien je deze magnetische hordeur wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze magnetische hordeur kopen kunt.