1. kluis

De beste kluizen voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Attentie gevraagd! Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte kluis om hun kostbare bezittingen in op te bergen: houd je oren en ogen open! Onze medewerkers hebben hard gewerkt om de top 10 beste kluizen te identificeren op basis van kwaliteit en prijs. Hier is onze lijst met de beste kluizen die momenteel beschikbaar zijn voor al je waardevolle spullen. Lees verder om er achter te komen welke het beste bij jou past!

De beste 10 kluizen voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 kluizen. Zonder enige moeite kun je dan een ideale kluis vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste kluizen die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste kluizen in onze top 10 kluizen hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste kluizen voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 kluizen voor je woning

Wonen met de top 10 kluizen is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede kluizen. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een kluis. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de kluizen vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een kluis en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een kluis koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je kluizen

Voordat je een kluis koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede kluis is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de kluizen allemaal hebben.

In de top 10 kluizen staan alleen maar kluizen die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste kluizen voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 kluizen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een kluis op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 kluizen

Earkings Kluis 30x38x30 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

5/5

Met de Earkings kluis heb je een veilig en betrouwbaar opslagsysteem voor al jouw waardevolle bezittingen. De kluis heeft een afmeting van 30 bij 38 bij 30 centimeter en heeft een cijferslot, waardoor je alleen toegang hebt als je de juiste code weet. De kluis is ook voorzien van een elektronische geldkist, waardoor je geld en andere kostbare items ook veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast wordt het product geleverd met alle benodigde bevestigingsmateriaal, waarmee je de kluis makkelijk en stevig aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast worden er twee sleutels meegeleverd zodat je altijd een reserve sleutel hebt. De kluis is daarom ideaal om thuis en op andere plekken te gebruiken waar je waardevolle spullen wilt opbergen.

Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer.

5/5

Met de Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer kun je ervoor zorgen dat je je smartphone op afstand kunt vergrendelen. Dankzij de tijdslot optie kun je de telefoon vergrendelen voor een bepaalde tijd en je bent verlost van alle afleiding die je telefoon kan bieden. De Telefoon Kluis met Tijdslot Focus Box Lockbox Kitchen Safe Telefoon Gevangenis Tijdklok Safe Timer biedt je ook de mogelijkheid om je telefoon als penningmeester te gebruiken. Je kunt de kluis met een klein bedrag voorzien van munten of papiergeld, zodat je er zeker van bent dat je telefoon niet buiten jouw toezicht komt. Daarnaast kan de kluis ook als opslagplaats dienen voor andere waardevolle spullen, zoals je pasjes, sleutels of andere kleine items.

iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170.

5/5

De iBright elektronische kluis is ontworpen om al je persoonlijke eigendommen veilig achter slot en grendel op te bergen. Het kluisje is gemaakt van stevig staal en heeft een cijferslot met twee noodsleutels. Het geteste slot is extra krachtig en heeft een geïntegreerde time-out functie voor extra veiligheid. Het kluisje wordt geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee het kluisje aan de muur of de vloer kan worden bevestigd, zodat de kluis op zijn plaats blijft staan als hij wordt gebruikt. De afmetingen van de kluis zijn 230 x 170 x 170. De iBright elektronische kluis is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Het cijferslot werkt op batterijen, die eenvoudig te vervangen zijn. De kluis is voorzien van een kleine LED-lamp, zodat je de knopjes gemakkelijk kunt bedienen, zelfs in het donker. Het kluisje heeft ook een uniek schuifmechanisme, waarmee je de kluis gemakkelijk kunt openen en sluiten. Het unieke schuifmechanisme beschermt de cilinders tegen slijtage en maakt de kluis extra stevig.

Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis Met Cijferslot Geldkist Boekkluis Verborgen Kluis Met Cijferslot Veilig Geld En.

5/5

De Qumax Geheime Kluis is een handige en stevige kluis, die ideaal is voor het veilig opbergen van kostbare bezittingen. Met een cijferslot is de kluis makkelijk te openen en te sluiten. Het cijfercombinatieslot is veilig, zodat alleen jij de toegang hebt tot de inhoud. Ook heeft de kluis een fraai design, waardoor hij aansluit bij bijna ieder interieur. De kluis is gemaakt van stevig metaal en heeft een antikleeflaag, waardoor hij moeilijk te bekijken is voor inbrekers. De geheime kluis van Qumax is niet alleen perfect voor het beveiligen van waardevolle spullen als geld, sieraden en documenten, maar is ook geschikt voor het bewaren van kleine voorwerpen die je niet wilt verliezen of waar je een extra beveiliging van wilt. De geheime kluis is stevig en heeft een verzwaard slot, waardoor het onmogelijk is voor inbrekers om de kluis open te breken. Met de Qumax Geheime Kluis kun je er dus zeker van zijn dat je spullen veilig en beschermd zijn!

Fichero® Elektronische Kluis met Cijferslot Sleutelslot Kluisje met Cijferslot incl. 2 Noodsleutels Muurbevestiging Set.

5/5

Met de Fichero elektronische kluis heb je een slimme en veilige oplossing om waardevolle spullen op te bergen. Het elektronische slot is uiterst betrouwbaar, ongeacht of je de kluis op de grond plaatst of aan de muur bevestigt. De kluis is voorzien van een cijferslot en twee noodsleutels die je bij het verlies van het cijfercombinatieslot kunt gebruiken. De stevige kluis is gemaakt van staal, wat hem een robuuste uitstraling geeft. Daarnaast is hij voorzien van een poedercoating, die een extra beschermlaag tegen vocht en krassen biedt. Het cijferslot is voorzien van een LED-display waarmee je het slot gemakkelijk kunt bedienen. Bovendien is de kluis voorzien van een kabel om hem te bevestigen aan een muur of een ander vast vlak. Dankzij deze extra veiligheidsmaatregelen is de Fichero elektronische kluis de ideale oplossing om waardevolle spullen veilig op te bergen.

BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium

5/5

NO DESCRIPTION

LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal.

5/5

LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal biedt de ultieme veiligheid voor al je kostbare items. De kluis heeft een 4,3 cm dikke stalen deur, 1,5 mm dikke stalen wanden en een inhoud van 8L. Maak een code aan tussen de 3 en 8 cijfers die alleen jij kent, zodat niemand anders toegang krijgt. Als er 3 keer een verkeerde code wordt ingevoerd, gaat het harde alarm van 130 dB af. Gebruik de bijgeleverde masterkeys en externe batterijdoos als je de code kwijt bent of de batterijen leeg zijn. Voor extra veiligheid kun je de kluis aan de muur bevestigen met de meegeleverde materialen. Beveilig en bewaar al je waardevolle items met de LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal. Deze stevige kluis beschermt je waardevolle items tegen diefstal en is gemaakt van hoogwaardig staal. De sterke beveiligingsfuncties, waaronder het cijferslot met 3-8 cijfers en het 130 dB alarm, maken de kluis een perfecte keuze voor het veilig en beveiligd opbergen van je items. De kluis is eenvoudig te installeren met de meegeleverde bevestigingsmaterialen, waardoor je je kostbare items in een mum van tijd beveiligd hebt. Geniet van de ultieme veiligheid voor al je waardevolle items met de LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 8L 31x20x20cm 4,5KG Staal.

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021.

5/5

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis die je in 2021 kunt kopen is ontworpen om beveiliging en nieuwbouw te verbeteren. Deze sleutelkluis is gemaakt van hoogwaardig staal dat is ontworpen om een ​​uitstekende bescherming te bieden tegen elke vorm van mechanische, chemische en fysieke schade. De sleutelkluis heeft een 4-cijferige code die alleen jij en ingewijden kunnen openen. Daarnaast heeft het een dubbele vergrendelingsmechanisme dat een extra beschermlaag biedt. De sleutelkluis heeft ook een automatisch vergrendelingssysteem dat de deur sluit na het openen, waardoor er geen kans meer is om de kluis te openen. Daarnaast is de sleutelkluis voorzien van een lichtgevend display waarmee je de openbare en privécodes en de gebruikersinformatie kunt beheren. Het display helpt je ook bij het beheer van de sleutelkluis, waardoor je er zeker van kunt zijn dat al je sleutels veilig bewaard blijven.

MasterLock sleutelkluis 5401EURD Centraal opbergen van sleutels 118x83x34mm.

5/5

De Masterlock 5401EURD is een veilige manier om je sleutels op te bergen. Het is voorzien van een cijferslot waarmee je de kluis kunt openen, en je hoeft niet bang te zijn dat iemand anders toegang krijgt tot je sleutels. De kluis is gemaakt van stevig staal en heeft een stevige constructie. De kluis is ook voorzien van een kabel met een puntige klem waarmee je de kluis gemakkelijk aan een vaste object kan bevestigen. De kluis heeft een afmeting van 118x83x34mm en biedt veel opbergruimte voor sleutels, waardevolle documenten en andere kleine items. De kluis is voorzien van een kunststof voet die de kluis op de juiste plaats houdt. Het is ook voorzien van een kunststof luchtstroomopening, waardoor de sleutels goed worden ventileerd. De kluis is ook waterbestendig, waardoor je sleutels altijd goed beschermd zijn tegen vocht.

Sleutelkluis Sleutelkluisje met Code voor Buiten Sleutelkastje Inclusief Wandmontage Sleutelkluisje Earkings Kluisje.

5/5

Deze praktische sleutelkluis is de perfecte oplossing voor het opbergen van jouw sleutels. Met deze sleutelkluis voor buiten heb je geen last meer van verloren sleutels. Dankzij de 4-cijferige code krijgen alleen mensen met de juiste code toegang tot de sleutels. Je kunt 5-7 sleutels in de sleutelkluis kwijt. Bovendien is het kluisje bestand tegen alle weersomstandigheden. Het sleutelkluisje kan eenvoudig worden gemonteerd aan de muur, waardoor je geen gedoe hebt met het verzetten van de sleutelkluis. Deze sleutelkluis is niet alleen stevig en betrouwbaar, maar ook erg handig. Je kunt het sleutelkluisje meenemen, omdat het licht en compact is. Daarnaast is het kluisje voorzien van een schuifdeksel, waardoor je eenvoudig toegang krijgt tot de sleutels. Het sleutelkluisje is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je de sleutelkluis mooi kunt combineren met de omgeving. Zorg ervoor dat je nooit meer je huis verlaat met de angst dat iemand de sleutels vindt en schaf een sleutelkluis aan!

Ons laatste woord over de kluizen test

De beste 10 kluizen hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een kluizen vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale kluis in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 kluizen erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 kluizen gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke kluis bij je past.

Conclusie van deze kluizen vergelijking

Zij hopen dat je met dit artikel een stuk wijzer bent geworden over kluizen en dat je weet welke de beste optie voor je is. Het is erg belangrijk om waardevolle spullen in een kluis te bewaren en het is daarom ook fijn dat er veel opties zijn. Of je nou kiest voor een kluis bij een bank of een model voor thuis, je gaat er in ieder geval verzekerd vanuit dat je waardevolle spullen veilig bewaard worden. Als je nog vragen hebt over kluizen, dan staat het team van dit artikel altijd voor je klaar.

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we kluizen we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze kluizen en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 kluizen

Wat is de beste kluis voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een kluis er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste kluis.

Het is wel handig om alle informatie over de kluizen te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de kluizen lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de kluizen in de top 10 kluizen staan. De kluis ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een kluis goed is en we delen het als er een nieuwe kluis uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een kluis in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een kluis koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een kluis ideaal voor in je woning vindt. 

Een kluis kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste kluis voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Earkings Kluis 30x38x30 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee. is de kluis die best getest is na onze kluizen vergelijking. 

Indien je deze kluis wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze kluis kopen kunt.