1. Verwarmers
  2. cv ketel

De beste cv ketels voor je huis

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Je hebt er misschien al een paar keer over gelezen, maar een goede cv ketel is absoluut essentieel in je centrale verwarmingssysteem. De ketel zorgt voor warme lucht, warm water, verwarming en verkoeling het hele jaar door. Met de juiste cv ketel kun je enorme besparingen op energiekosten maken. Maar, welke cv ketel is nou echt de beste voor jouw specifieke behoeften? Onze experts hebben gekeken naar verschillende modellen in meerdere prijsklassen om jou een betrouwbare top 10 van de beste cv ketel op te leveren. Zorg dat je de juiste cv ketel kiest uit deze top 10 en bespaar geld en energie!

De beste 10 cv ketels voor je huis kun je eenvoudig vinden in onze top 10 cv ketels. Zonder enige moeite kun je dan een ideale cv ketel vinden, zonder dat je hier een hele tijd naar op zoek moet. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je op zoek bent naar de beste cv ketels die er op dit moment zijn.

Voor ons was het belangrijk dat we alleen de beste cv ketels in onze top 10 cv ketels hebben staan. Daarom zijn we hard aan de slag gegaan om de 10 beste cv ketels voor je op een rijtje te zetten. Dit hebben we in samenwerking gedaan met een onafhankelijke partij.

Top 10 cv ketels voor je woning

Wonen met de top 10 cv ketels is zeker een goede optie. Op die manier kun je namelijk een woning nog veel meer karakter geven. Voor ons was het vooral belangrijk dat iedereen niet uren hoeft te zoeken naar een goede cv ketels. Niemand zit namelijk op een zoektocht te wachten naar een cv ketel. 

Samen met de onafhankelijke partij zijn we de cv ketels vergelijken aangegaan. We zijn gaan kijken wat de mogelijkheden zijn van een cv ketel en hoe je deze in je huis terug kunt laten komen. Zo weet je precies waar je aan toe bent als koper wanneer je een cv ketel koopt.

Alleen de best geteste artikelen voor je cv ketels

Voordat je een cv ketel koopt wil je natuurlijk wel weten of het een goede cv ketel is. Daarom zijn we voor jou gaan testen welke opties de cv ketels allemaal hebben.

In de top 10 cv ketels staan alleen maar cv ketels die goed uit de vergelijking zijn gekomen. Uit ons onderzoek zijn alleen de best geteste cv ketels voren gekomen en deze kun je vinden in de top 10 cv ketels. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een cv ketel op onze website ziet staan die niet van goede kwaliteit is.

Picture of Jonathan
Jonathan

Ik ben Jonathan, een gedreven creatieveling geboren en getogen in Amsterdam. Als grafisch ontwerper en fervent reiziger heb ik de wereld verkend en unieke ervaringen opgedaan. Mijn passie voor kunst en cultuur drijft me om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

Onze top 10 cv ketels

Nefit ProLine NxT HRC 30/CW5.

5/5

De Nefit ProLine NxT HRC 30/CW5 is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel die je kunt vinden. Met zijn kleine afmetingen past hij vrijwel overal, maar zijn prestaties zijn van formaat. Hij is uniek in zijn soort: meer dan alleen een kleine combiketel, maar een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. Hij is voorzien van een energielabel A, waardoor je profiteert van een zuinige en efficiënte verwarming. De warmtecapaciteit is 7,1 - 30,2 kW en de warmwatercapaciteit is CW5, waardoor je bijvoorbeeld in 8 minuten een bad van 120 liter op de gemiddelde temperatuur van 40°C kunt vullen. Ook kun je genieten van een stroom van 15,0 liter water per minuut op 40°C en 9,0 liter water per minuut op 60°C. Deze cv-ketel is ideaal voor gemiddelde tot grotere huishoudens, tussen- of hoekwoningen en is geschikt voor gemiddeld douche-, bad- of keukengebruik. De afmetingen zijn 58x35x28 cm en hij wordt geleverd met een garantietermijn van 15 jaar op de warmtewisselaar en 2 jaar op de overige onderdelen. Let op: de installatie van deze cv-ketel dient altijd te gebeuren door een erkende installateur. Als dit niet gebeurt, vervalt het recht op garantie. Ook de facturering hiervan loopt altijd via de installateur.

Nefit ProLine NxT HRC24 CW4.

5/5

De Nefit Proline NxT HRC24 CW4 cv-ketel is een krachtige cv-ketel van topkwaliteit. De compacte cv-ketel is een echte alleskunner; hij past bijna overal en levert prestaties van formaat. Met innovatieve technologieën zoals een geoptimaliseerde brander en een modulatie-functie, kun je voortdurend genieten van een optimaal comfort en energiezuinige verwarming. De Nefit Proline NxT is de perfecte oplossing voor al je verwarmingsbehoeften. Met zijn compacte ontwerp past hij in elke ruimte, zelfs in een kleine woning. De cv-ketel is uitgerust met een condenserende brander die zelfs bij het laagste gasverbruik optimale prestaties garandeert. De verwarmingsmodulatie zorgt ervoor dat de temperatuur in de woning stabiel blijft, terwijl de energie-efficiëntie verhoogd. Bovendien levert de cv-ketel snel warm water voor een normale douche.

Bosch elektrische cv ketel 12 kW (tot 150m2).

5/5

Met de Bosch elektrische cv-ketel 12 kW heb je een zeer krachtige, betrouwbare en energiezuinige manier om je woning te verwarmen. Deze cv-ketel heeft een vermogen van 12 kW, wat genoeg is om woningen met een oppervlakte van maximaal 150m2 te verwarmen. Met deze krachtige ketel kun je genieten van een warme woning, zelfs in de koudste wintermaanden. Het design van deze cv-ketel is voorzien van een modern uiterlijk, waardoor hij goed past bij verschillende stijlen in moderne woningen. De cv-ketel is ook uitgerust met een energiezuinige digitale besturingsmodule, waarmee je de bedrijfstemperatuur en de warmtepomp eenvoudig kunt instellen. Daarnaast heeft de cv-ketel een lange levensduur en een laag stroomverbruik, waardoor het een zeer economisch en duurzaam verwarmingssysteem is.

Bosch elektrische cv ketel 9 kW (tot 110m2).

5/5

De Bosch elektrische cv-ketel 9 kW biedt veel voordelen in vergelijking met andere cv-ketels. Het verwarmt een woning tot 110m2 met een efficiënt en betrouwbaar systeem. De ketel is zeer stil in bedrijf en bespaart daardoor energie. De temperatuur kan worden ingesteld met behulp van een thermostaat, waardoor je altijd het optimale comfort hebt. De ketel is ook voorzien van een energie-efficiëntieklasse A+++ en een intelligente bediening. Het ontwerp van de Bosch elektrische cv-ketel is modern en duurzaam. Het is voorzien van een kleine footprint, waardoor het eenvoudig te installeren is. Daarnaast is de ketel licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Bovendien is het ontwerp zodanig dat het een lange levensduur heeft, met een levensduur van meer dan 15 jaar. Ook is het gemaakt van hoogwaardige materialen en is het voorzien van een hoogwaardige afwerking.

Bosch elektrische cv ketel 6 kW (tot 70m2).

5/5

De Bosch elektrische cv ketel 6 kW is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare ketel. Deze ketel is geschikt voor woningen tot 70m2. De ketel is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Met deze ketel kun je eenvoudig je gehele woning verwarmen en zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. De Bosch elektrische cv ketel 6 kW is uitgerust met een energiezuinig systeem dat zorgt voor een optimale warmteoverdracht. Er zijn verschillende instelmogelijkheden, waarmee je de temperatuur en het verwarmingsniveau precies kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is de ketel uitgerust met een storingsdiagram, waardoor storingen eenvoudig te verhelpen zijn. Met deze ketel kun je dus rekenen op een betrouwbare werking. De Bosch elektrische cv ketel 6 kW is een ideale oplossing als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare ketel. Deze ketel is gemakkelijk te installeren en eenvoudig te bedienen. De verschillende instelmogelijkheden zorgen ervoor dat je de warmte precies kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is de ketel voorzien van een storingsdiagram, zodat storingen snel en eenvoudig verholpen kunnen worden.

OEG Thermische afvoerbeveiliging 3/4.

5/5

De OEG Thermische afvoerbeveiliging 3/4 is een innovatief en betrouwbaar product dat wordt gebruikt voor de temperatuurzijdige bescherming van ketels in gesloten warmwaterverwarmingssystemen die worden verwarmd met vaste brandstoffen. Deze thermische beveiliging is ontworpen om te voorkomen dat de temperatuur van het warmwater in het systeem te hoog wordt en schade aan het systeem veroorzaakt. Dit product is ontworpen met een hoogwaardige materialen, waaronder messing, koper en messing, wat garant staat voor een lange levensduur en uitstekende prestaties. De beveiliging is voorzien van een geïntegreerde temperatuurregelaar die ervoor zorgt dat de temperatuur van het water in het systeem op de juiste niveaus wordt gehouden. Bovendien is de temperatuurregelaar voorzien van een automatische navergrendeling, die ervoor zorgt dat het systeem automatisch wordt uitgeschakeld als de temperatuur te hoog wordt.

Vaillant condensatieketel op gas voor wandmontage Ecotec plus VCW 296 vermogen 25 kw.

5/5

De Vaillant condensatieketel op gas voor wandmontage Ecotec plus VCW 296 vermogen 25 kw is een krachtig apparaat met een aantal innovatieve functies. De hoogrendements-circulatiepomp zorgt voor een zuinige en krachtige warmtecirculatie. Daarnaast beschikt de ketel over een verstelbare by-pass en een 12 l expansievat (niet voor VCW 376). Ook is er een waterdruksensor en drukmeter aanwezig. De warmtewisselaar is gemaakt van roestvrij staal en de modulerende voormengselbrander zorgt voor een optimale warmteverdeling. Daarnaast is er een sanitaire warmtewisselaar met roestvrijstalen platen. Door een sanitaire sonde kan er warm water op 1° nauwkeurig worden geregeld. De gemotoriseerde verdeelklep heeft een geïntegreerde sanitaire prioriteit en de luchtdrukschakelaar en stromingssensor zorgen voor een efficiënte werking. Ook is er een ventilator geïntegreerd voor een elektronische regeling van de gas/luchtverhouding. Door middel van een digitale weergave kan de servicemodus, storing en diagnose worden gecontroleerd. Tot slot beschikt de ketel over een antivriesbeschermingssysteem en veiligheid in geval van watergebrek.

Elektrische CV-ketel V-Tronic eCompact Plus 6kW EZ-Home.

5/5

De Kabola V-Tronic 7000 is voorzien van een innovatieve technologie van V-Tronic. Dit is een geavanceerde elektrische boiler en CV-ketel die het mogelijk maakt om energie te besparen, zelfs in de koudste dagen. De verwarmingselementen zijn gemaakt van een sterk materiaal dat geschikt is voor het weerstaan van hoge temperaturen. Bovendien is de V-Tronic eCompact Plus 6kW EZ-Home uitgerust met een ingebouwd drukpompregelsysteem dat een constante druk in het verwarmingssysteem garandeert. De Kabola V-Tronic 7000 is een veelzijdige en energiezuinige elektrische CV-ketel, die goed is voor het milieu. De ketel is uitgerust met een innovatief automatisch warmtebeheersysteem dat de temperatuur in het hele huis constant houdt. Bovendien heeft de V-Tronic eCompact Plus 6kW EZ-Home een geïntegreerd alarmsysteem dat u waarschuwt als er iets mis is met de ketel. Met deze ketel kunt u besparen op energiekosten en genieten van een aangename warmte in uw huis.

Vaillant Ecotec Plus VC 356 Belgische cv-ketel

5/5

NO DESCRIPTION

Bulex Thema Condens 25/30 A Condensatiegaswandketel Aardgas 24,5kW

5/5

NO DESCRIPTION

Ons laatste woord over de cv ketels test

De beste 10 cv ketels hebben we eenvoudig voor je op een rijtje gezet maar het is wel goed om zelf ook nog een cv ketels vergelijking te maken. Dan weet je zeker dat je de ideale cv ketel in huis haalt en dat je de komende tijd ook geen nieuwe meer hoeft te kopen.

Voor veel mensen helpt onze top 10 cv ketels erg om een startpunt te hebben. Je kunt het beste onze top 10 cv ketels gebruiken als beginpunt en daarna zelf verder kijken welke cv ketel bij je past.

Conclusie van deze cv ketels vergelijking

We hopen dat dit artikel je geholpen heeft bij het vinden van een geschikte cv ketel. We hebben deze top 10 voor je samengesteld, zodat je niet hoeft te zoeken door het hele assortiment, maar de beste opties direct in beeld hebt. Je bespaart je dus veel tijd. Als je toch nog met vragen zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Kortom, cv-ketels zijn essentieel voor het warm houden van je huis. Door deze top 10 samen te stellen hebben jullie een kleine maar krachtige selectie gemaakt die jou kan helpen bij het vinden van de juiste cv ketel. Probeer de verschillende opties te vergelijken, zodat je precies kunt zien welke het beste bij je past. Als je er zelf niet uitkomt, helpen wij je graag met raad!

Disclaimer: bij wonenmaster.nl reviewen we cv ketels we zijn echter niet verantwoordelijk voor deze cv ketels en de verkoop ervan.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze top 10 cv ketels

Wat is de beste cv ketel voor je woning? Want dit kan voor iedere woning best wel verschillen. De inrichting van je woning kan door een cv ketel er ineens heel anders uit zien. Daarom is het goed om te kijken hoe je woning er op dit moment uit ziet. 

Wij helpen je hier graag mee door middel van verschillende blogs die je op onze websites kunt lezen. In deze blogs leggen we je precies uit welke mogelijkheden er zijn en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zo koop je zeker weten de beste cv ketel.

Het is wel handig om alle informatie over de cv ketels te verzamelen voordat je er eentje koopt. Op onze website kun je een hoop informatie over de cv ketels lezen. Daarnaast kun je zelf nog wat onderzoek doen op het internet als je een hele hoop informatie mist. 

Meestal hebben wij ook nog extra informatie over de cv ketels in de top 10 cv ketels staan. De cv ketel ervaringen laten bijvoorbeeld zien of een cv ketel goed is en we delen het als er een nieuwe cv ketel uitkomt. Meestal kun je dus wel een hoop informatie van onze website af halen.

Iedereen kan een cv ketel in zijn of haar woning plaatsen. Het maakt dus niet uit wat voor een soort woning je hebt. Het ligt echt aan je eigen smaak en waarom je een cv ketel koopt. Per persoon kan het namelijk verschillen waarom je een cv ketel ideaal voor in je woning vindt. 

Een cv ketel kopen wordt ook wel eens voor iemand anders gedaan. Het is dan een cadeautje. Wat is de beste cv ketel voor iemand anders weet je vaak ook niet. Het is dus even kijken wat handig is en wat niet.

Nefit ProLine NxT HRC 30/CW5. is de cv ketel die best getest is na onze cv ketels vergelijking. 

Indien je deze cv ketel wenst te kopen kun je op de button onderaan de productomschrijving klikken. Je komt dan in de webwinkel terecht waar je deze cv ketel kopen kunt.